Facebook Pixel "Αέρα" Φέντερερ και Τζόκοβιτς
| 2012-10-12 21:59:00

"Αέρα" Φέντερερ και Τζόκοβιτς

"Αέρα" Φέντερερ και Τζόκοβιτς

Χωρίς να αντιμετωπίσουν δυσκολίες, Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς πήραν το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Σανγκάη Masters, επικρατώντας με 2-0 σετ των Μάριν Τσίλιτς και Τόμι Χάας αντίστοιχα. 

Ο Ελβετός αφού εξασφάλισε την κορυφή και το νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη για 300η εβδομάδα, έπαιξε με λιγότερο άγχος στη φάση των προημιτελικών. Με «σβηστές μηχανές» πέρασε το εμπόδιο του Κροάτη αντιπάλου του με 6-3 και 6-4. 

Αντίπαλος του Φέντερερ για μια θέση στο τελικό θα είναι ο Άντι Μάρεϊ. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου αν και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ράντεκ Στέπανεκ με 2-1 σετ (4-6, 6-2, 6-3). Η κόντρα του «King Roger» με τον Βρετανό τείνει πλέον να γίνει συνήθεια στα κορτ. Οι δύο τους θα βρεθούν για τρίτο συνεχές μεγάλο τουρνουά αντίπαλοι, μετά τον τελικό στο τελευταίο Wimbledon και τον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Από την άλλη, ο «Νόλε» είχε ακόμα πιο εύκολο έργο απέναντι στον πάλαι ποτέ νούμερο δύο της κατάταξης, Γερμανό Τόμι Χάας. Με ένα μπρέικ στο πρώτο σετ και δύο στο δεύτερο, προκρίθηκε στα ημιτελικά με 6-3 και 6-3.Ο Σέρβος θα βρει στο… δρόμο του τον Τόμας Μπέρντιχ που νωρίς το πρωί επικράτησε του Τζο-Ουίλφριντ Τσονγκά με 2-0 σετ (6-3, 7-6) με τους δύο τενίστες να έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους 10 φορές, εκ των οποίων τις 9 πανηγύρισε ο Τζόκοβιτς!

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags