Facebook Pixel "Ο κορυφαίος ever!"
| 2012-10-13 23:56:00

"Ο κορυφαίος ever!"

"Ο κορυφαίος ever!"

Εχουν τρελαθεί -και με το δίκιο τους- στην Κολομβία με αυτά που κάνει ο Φαλκάο σε όλες τις διοργανώσεις. Για τον καλύτερο όλων των εποχών κάνει λόγο ο Τύπος της χώρας!

Πέρα από τα γκολ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο 27χρονος σκοράρει κατά ριπάς και με την Εθνική. Στα Μέσα Ενημέρωσης της Κολομβίας γράφτηκε ότι πρόκειται για «το καλύτερο 9άρι στον κόσμο» αλλά και ότι «ένα θηρίο κατασπάραξε την Παραγουάη» μετά το 2-0 με δύο δικά του γκολ. Στην Adn αναφέρεται ότι «η εμφάνισή του δεν ξέφυγε από τη λογική που τον κάνει να είναι το είδωλο των εφήβων, όμως αυτό δεν μειώνει το πόσο σκληρό ήταν στη μάχη. Λέγεται ότι είναι το καλύτερο 9άρι στον κόσμο και ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Κολομβίας».

H ιστοσελίδα espacio έγραψε: «Με τον Τίγρη δεν παίζεται. Τη στιγμή που η ομάδα τον χρειαζόταν εμφνίστηκε η ιδιοφυία που ονομάζεται Φαλκάο για να δείξει τον δρόμο προς τη νίκη. Ακριβώς όπως κάνει κάθε εβδομάδα με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ρανταμέλ νίκησε την άμυνα της Παραγουάης για να δώσει ακόμα τρεις βαθμούς».

Πηγή: Gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags