Facebook Pixel Να αρπάξουν την ευκαιρία
| 2012-10-16 11:50:00

Να αρπάξουν την ευκαιρία

Να αρπάξουν την ευκαιρία

Ο Ζαρντίμ σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στην 11άδα ενόψει Ξάνθης, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι στιγμής δεν είχαν ευκαιρίες.

Αν μη τι άλλο λοιπόν η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα για πολλούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως για παράδειγμα ο Φετφατζίδης, ο Τάτος, ο Ζαραδούκας, ο Βλαχοδήμος, οι οποίοι αναμένεται να παίξουν εναντίον της Ξάνθης.

Εχει γίνει άλλωστε πολύ μεγάλη κουβέντα αναφορικά με τους λόγους που ο Ζαρντίμ δεν είχε δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες της ομάδας, ειδικά σε παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Πορτογάλος προπονητής αποφασίζει ν' αλλάξει ρότα και στο ματς με την Ξάνθη θα δώσει την ευκαιρία και σε παίκτες που παρακολουθούσαν τα παιχνίδια από τον πάγκο ή την εξέδρα.

Το θέμα λοιπόν για τους πρωταθλητές είναι να διαπιστώσουν αν μπορούν τελικά να υπολογίζουν σε κάποια νέα και ταλαντούχα παιδιά αλλά για να φανεί αυτό θα πρέπει αυτοί οι νεαροί παίκτες να παίξουν.

Να παίξουν αλλά όχι ένα ματς τώρα και το επόμενο μετά από πέντε μήνες. Να πάρουν συνεχόμενα παιχνίδια για να μπορέσουν να αποδείξουν ότι είναι σε θέση να μπορέσουν να βοηθήσουν τους «ερυθρόλευκους». Γιατί είναι αδύνατον για οποιονδήποτε παίκτη ν' αποκτήσει ρυθμό κι εμπιστοσύνη στον εαυτό του, αν δεν παίξει σε συνεχόμενα παιχνίδια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ
Ο νεαρός μέσος έχει παίξει σε κάποια ματς, σίγουρα όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι έχει πάρει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη βέβαια θα πρέπει να επισημανθεί ότι στα ματς που του έδωσε την ευκαιρία ο Πορτογάλος τεχνικός η απόδοση του «Φέτφα» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ικανοποιητική. Το πρώτο ζητούμενο για τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού είναι ν' αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή του και αν τα καταφέρει, τότε οι ευκαιρίες που θα έχει θα είναι περισσότερες.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ
Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και η μεταγραφή του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους φίλους της ομάδας. Ολοι άλλωστε έκαναν λόγο για το μεγαλύτερο νέο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Βλαχοδήμος όμως έχει παρακολουθήσει τα φετινά ματς των «ερυθρόλευκων» από την εξέδρα ή την τηλεόραση καθώς είναι εκτός αποστολής. Φαίνεται όμως πως εναντίον της πρώην του ομάδας, της Ξάνθης, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στο χέρι του είναι ν' αποδείξει ότι έχει το ταλέντο και το ποδοσφαιρικό θράσος να παίξει στους πρωταθλητές Ελλάδας και να δικαιώσει τους Πειραιώτες που προχώρησαν στην απόκτησή του από την ομάδα της Θράκης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ
Ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν εμφανίζεται αποφασισμένος για τη μεγάλη επιστροφή. Ο Ζαραδούκας υπέστη την περασμένη χρονιά τη ρήξη χιαστών σε αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο δείχνει πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και περιμένει το κάλεσμα από τον Ζαρντίμ. Τώρα που ο Χολέμπας είναι τραυματίας και δεν μπορεί ν' αγωνιστεί απέναντι στην Ξάνθη, ο Ζαραδούκας αναμένεται να είναι αυτός που θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ στην ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο ίδιος δείχνει έτοιμος να δηλώσει «παρών», δίνοντας έτσι μια ακόμα λύση στον Πορτογάλο τεχνικό για το αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης των Πειραιωτών.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ
Ο Ανδρέας Τάτος ανήκει επίσης στην κατηγορία των παικτών που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Βέβαια ο νεαρός μέσος στάθηκε και άτυχος καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο ξεκίνημα της σεζόν κι έμεινε για ένα μήνα εκτός προπονήσεων. Ωστόσο και αυτός αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο πρώην μέσος του Ατρόμητου καλείται επίσης ν' αποδείξει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να βασιστεί πάνω του. Το θέμα βέβαια με τον Τάτο είναι πως αγωνίζεται σε μια θέση που υπάρχει πληθώρα λύσεων και αυτό είναι ένα μειονέκτημα για τον παίκτη, καθώς ο Ζαρντίμ έχει πολλές επιλογές για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags