Facebook Pixel Αυτοκτονεί με τον Φερέιρα
| 2012-10-22 11:30:00

Αυτοκτονεί με τον Φερέιρα

Αυτοκτονεί με τον Φερέιρα

Είναι στα αλήθεια εντυπωσιακό αυτό που έχει καταφέρει να πετύχει ο Ζεσουάλδο Φερεϊρα στον φετινό Παναθηναϊκό. Γράφει ο Αντ. Κατσαρός.

Αφού πρέπει να έχεις πολλή φαντασία για να βρεις κάτι καινούργιο να σχολιάσεις για τις σοκαριστικά αρνητικές εμφανίσεις των «πρασίνων». Το «σοκαριστικά» έχει να κάνει με το πόσο μικρή ομάδα δείχνει ο Παναθηναϊκός που παρουσιάζει ο Πορτογάλος στο χόρτο. Σε σημείο που αν οι παίκτες του φορούσαν άλλες φανέλες θα νόμιζες πως πρόκειται για μία άγνωστη μικρή ομάδα. Ο Πορτογάλος πάντως, είτε με τα σχέδιά του είτε με τις δηλώσεις του, βρίσκει τον τρόπο να μας τροφοδοτεί κάθε εβδομάδα με νέο υλικό.

Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν που ο Άρης είχε πέντε τελικές και ο ΠΑΟ τρεις, ο Πορτογάλος είπε ότι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά! Το είπε δηλαδή για το σημείο που ο Παναθηναϊκός δεν είχε ούτε μία σοβαρή ευκαιρία κόντρα στον χειρότερο Άρη των τελευταίων ετών.

Να μιλήσουμε για τις αποφάσεις του στην ενδεκάδα; Βιτόλο και Μαρίνος στον άξονα για μία ομάδα που ακόμα ψάχνει μία κάθετη μπαλιά, αλλά ο προπονητής της δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια για να βρεθεί αυτή. Το ρεσιτάλ του παράλληλου ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Με τον Σισοκό στον πάγκο, για ποιο λόγο; Για να ξεκουράζεται ενόψει Λάτσιο; Μήπως σε αυτό το ματς θα βάλει όλες τις δυνάμεις της η ομάδα; Μήπως ονειρεύεται ο Πορτογάλος μεγάλη πορεία στην Ευρώπη, όπως οι προκάτοχοί του ;

Τέσσερα εντός έδρας ματς κόντρα σε Γιάννινα, Ατρόμητο, Αστέρα και Άρη και δεν έχει ο Φερέϊρα νίκη. Ο οποίος ζητάει και χρόνο, εξηγώντας ότι πρόκειται για νέα ομάδα την ώρα που οι έξι παίκτες από τη μέση και μπροστά ήταν και πέρυσι στο σύλλογο. Ποιος προπονεί τους Μαρίνο, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλο, Ζέκα, Κουίνσι και Τοτσέ, σχεδόν δύο χρόνια; Τι πρέπει τελικά να γίνει για να βάλουν γκολ; Όλοι τόσο ανίκανοι είναι; Ξέχασαν τη μπάλα και δεν βρίσκουν αντοχή και χώρο για να βγάλουν μία πάσα;

Ο προπονητής, που έδιωξε από την ομάδα τους αρχηγούς της Εθνικής, για να συνεχίσει χωρίς Καραγκούνη και Κατσουράνη, δεν εκτιμάται πλέον από τους ποδοσφαιριστές του. Δεν τον αναγνωρίζουν και δεν έχουν έτσι κι αλλιώς ψυχολογία. Όσο θα συνεχίζει ο Παναθηναϊκός με τον Φερέϊρα η ομάδα θα αυτοκτονεί σε κάθε αγωνιστική. Το γράψαμε μετά την ήττα από τη Μάριμπορ. Πρέπει να φύγει...χτες! Όσο θα μένει θα διασύρει το όνομα του Παναθηναϊκού. Για το δικό του, αφού δεν νοιάζεται ο ίδιος, δεν είναι δυνατόν να στεναχωρηθούν οι άλλοι...Ας το λύσει μ έναν ψυχολογό.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags