Facebook Pixel Με τη νέα χρονιά ο Ναδάλ
| 2012-10-25 20:18:00

Με τη νέα χρονιά ο Ναδάλ

Με τη νέα χρονιά ο Ναδάλ

Η επιστροφή του Ραφαέλ Ναδάλ δεν θα γίνει εν τέλει στο τέλος της περιόδου. Ο Ισπανός τενίστας ανακοίνωσε ότι –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα ξαναμπεί στο κορτ στο Αυστραλιανό Όπεν.

Δεν θα είναι ούτε Οκτώβρης, ούτε Νοέμβρης, ούτε καν Δεκέμβρης… Τέσσερις μήνες μακριά από την αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό του στο Γουίμπλεντον και ο Ραφαέλ Ναδάλ συνεχίζει την αποθεραπεία του στο γόνατο, πρόβλημα που τα τελευταία χρόνια του έχει στερήσει αρκετές φορές τη συμμετοχή του στα μεγάλα τουρνουά.

Παρότι οι τελευταίες πληροφορίες τον ήθελαν να γυρίζει στους αγώνες στο τέλος της χρονιάς, ακόμη και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ισπανία για το Ντέιβις Καπ, ο ίδιος σε δηλώσεις του είπε ότι θα χρειαστεί ακόμη τρεις μήνες για να είναι απολύτως έτοιμος.

Ούτως ή άλλως οι μεγάλοι αγώνες, Γουίμπλεντον, US Open, Ολυμπιακοί και Αγώνες και οι τελικοί στο Λονδίνο, σε λίγες μέρες, έχουν «χαθεί» για τον Ισπανό, Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος προτιμά να κάνει δυναμική επανεμφάνιση, ορίζοντας την επιστροφή του τον Ιανουάριο, στο Όπεν της Αυστραλίας, που ανοίγει την αυλαία του στις 14 του μηνός.

«Είμαι σίγουρος ότι η περιπέτεια μου θα τελειώσει το Γενάρη και πιστεύω ότι θα είμαι στο ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν», δήλωσε σχετικά ο Ναδάλ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags