Facebook Pixel Από ...Αγκάνθο βγήκε ρόδο
| 2012-10-30 16:16:00

Από ...Αγκάνθο βγήκε ρόδο

Από ...Αγκάνθο βγήκε ρόδο

Αλλοι υποστηρίζουν ότι στο ποδόσφαιρο παίζουν και τα μπάτζετ, άλλοι όμως λένε το αντίθετο. Γράφει ο Κώστας Κουκουλάς.

Ολοι πάντως συμφωνούν ότι μπάλα παίζει και η ψυχή που καταθέτουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Χθες στο «Κλ. Βικελίδης» ο Αρης έπαιζε έχοντας μεγαλύτερο κίνητρο από τον Ολυμπιακό.

Η ισοπαλία μοιάζει για τους «κίτρινους» σαν δύο νίκες, αφού όχι μόνο είναι η συνέχεια ενός πολύ καλού αποτελέσματος την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και γιατί χθες οι γηπεδούχοι κοίταξαν στα μάτια το φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά και άξιζαν πολλά περισσότερα απ' όσα στο τέλος πήραν.

Οι παίκτες του Αρη είναι πιτσιρίκια μόνο στην... ταυτότητά τους. Στο γήπεδο κατέθεσαν αντρίκεια μαγκιά και στέρησαν από τον Ολυμπιακό τον στόχο του 8Χ8. Ισως να είχαν κερδίσει κιόλας αν δεν παρασύρονταν από τον ενθουσιασμό της εξέδρας στο 2-1 ή δεν δινόταν ένα πέναλτι που εκ πρώτης όψεως δεν βάζει κάποιος το χέρι του στη φωτιά ότι ήταν παράβαση. Και λέμε εκ πρώτης όψεως γιατί τα ριπλέι που έδειξε η συνδρομητική τηλεόραση αμέσως μετά μόνο διαφωτιστικά δεν ήταν.

Ο Ολυμπιακός χθες ήταν κακός (ξεχώρισε μόνο ο Αμπντούν) και πήρε τον βαθμό περισσότερο με την πείρα του και λιγότερο γιατί δημιούργησε τις ευκαιρίες. Αλλωστε, μοναδική του καλή στιγμή ήταν η διαδοχική φάση των Μήτρογλου και Πάντελιτς, όπου ο Βελλίδης έκανε την απόκρουση της αγωνιστικής.

Οσον αφορά τον Αρη, έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει, αν δεν φουσκώσουν τα μυαλά του από τις δύο ισοπαλίες. Διαθέτει παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις, αλλά και έναν επιθετικό που παίζει μόνος του άμυνες όπως αυτή του Ολυμπιακού και δεν είναι άλλος από τον Αγκάνθο που βγήκε... λαχείο της τελευταίας στιγμής για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags