Facebook Pixel Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν...
| 2012-11-01 15:30:00

Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν...

Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν...

Τι γίνεται με το συμβόλαιο του Κατσουράνη με τον Παναθηναϊκό; Δεν θα λυθεί; Αν δεν ξέραμε, θα αναρωτιόμασταν μήπως το καθυστερούν για να σκεφτούν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους!

Η είδηση της αποχώρησής του από το "τριφύλλι" έγινε γνωστή τις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη και μέχρι σήμερα, περίπου έναν ολόκληρο μήνα μετά, ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη.

Παρότι, τεχνηέντως, οι ...κύκλοι του Παναθηναϊκού ενημερώνουν κάθε τόσο τις εφημερίδες πως είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθεί το ζήτημα και να πέσουν οι υπογραφές, ο σκύλος μαθαίνει άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει συμφωνία ούτε στο ποσό που θα πάρει σαν αποζημίωση ο παίκτης, αλλά ούτε και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Κι εδώ μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες, αλλά και για τον Κατσουράνη. Έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί με τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει τιμήσει αμέτρητες φορές το εθνόσημο, με αποκορύφωμα το 2004 στην Πορτογαλία. Είναι δυνατόν να σέρνονται τόσο καιρό σε διαπραγματεύσεις; Που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν στα δικαστήρια...

Μήπως να ...τα ξαναβρούνε λέει, μεταξύ-σοβαρού και αστείου, ο σκύλος, αφού δεν μπορούν να χωρίσουν; Γιατί αν περάσει λίγος καιρός ακόμα, και φύγει ο μεγάλος όγκος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, ο 33χρονος χαφ εκ των πραγμάτων δεν θα "προλαβαίνει" να συμπληρώσει τους αγώνες που θα του δώσουν το μπόνους συμμετοχών. Αυτό που ήθελαν να γλιτώσουν στο "τριφύλλι" και του έδειξαν την πόρτα της εξόδου πριν από έναν μήνα. Ασχέτως αν δεν είχαν την οικονομική άνεση για να του ανοίξουν την πόρτα να περάσει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags