Facebook Pixel Ρίχνει τις απαιτήσεις του ο Μπεν Χαϊμ
| 2012-11-02 22:30:00

Ρίχνει τις απαιτήσεις του ο Μπεν Χαϊμ

Ρίχνει τις απαιτήσεις του ο Μπεν Χαϊμ

O Mπεν Χαϊμ φαίνεται πως ρίχνει τις οικονομικές του απαιτήσεις και αυτό τον κάνει να πλησιάζει περισσότερο προς τη Τούμπα, αν και από τον Δικέφαλο δεν παίρνουν θέση.

Εξ αρχής στις διαπραγματεύσεις του παίκτη με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε ξεκαθαρίσει στο στενό του περιβάλλον πως αν καταφέρει να τον πείσει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ με ετήσιες απολαβές κοντά στις 550 χιλιάδες ευρώ, καθαρά, τότε θα προχωρούσε την περίπτωσή του στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη για να πάρει την τελική του απόφαση.

Από την πλευρά τους, στη ΠΑΕ αποφεύγουν να πάρουν θέση για το θέμα, ισχυριζόμενοι πως ο Γεωργιάδης δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το σκάουτίνγκ του και πως επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις όσον αφορά στις προτάσεις που θα καταθέσει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Ο Μπεν Χαϊμ, παρουσιάζεται από το στενό του περιβάλλον ως … ψημένος να φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος, με τον άνθρωπο κλειδί στην συγκεκριμένη υπόθεση τον Στέλιο Γιαννακόπουλο με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Μπόλτον για μία τριετία.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν πρόεδρος του ΠΣΑΠ, έχει πει τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ και τη λειτουργία του, όπως και για τη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα ο Ισραηλινός στόπερ να έχει πολύ καλή διάθεση – πάντα σύμφωνα με τα όσα λέει το περιβάλλον του.

Πηγή: Paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags