Facebook Pixel Οι κόκκινες έσωσαν τους κίτρινους!
| 2012-11-06 07:10:00

Οι κόκκινες έσωσαν τους κίτρινους!

Οι κόκκινες έσωσαν τους κίτρινους!

Ο Άρης νίκησε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 2-1 τη Βέροια, αλλά αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διαιτητής Κουκουλάκης που έδειξε τρεις κόκκινες (δυο στη Βέροια), αφήνοντας με παράπονα και τις δυο ομάδες...

Ο Κρητικός ρέφερι απέβαλε λανθασμένα τον Μπαργκάν στο 44’ σε διεκδίκηση φάσης με τον Οικονομόπουλο, στο 60’ απέβαλε (σωστά) τον Σνάουτσνερ με 2η κίτρινη και στο 82’ απέβαλε και τον Καζναφέρη για τον Άρη.

Από τα αποδυτήρια...

Μόλις στο 2`, ο Ολαϊτάν κινήθηκε ωραία από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και στο δεύτερο δοκάρι ο Καλτσάς με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, "παγώνοντας" το "Κλ.Βικελίδης".

Στο 6’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλογέρη στον Καζναφέρη, αλλά ο Κουκουλάκης έδειξε "παίζετε", προκαλώντας διαμαρτυρίες από πλευράς Άρη.

Η Βέροια θέλησε να εκμεταλλευτεί το γρήγορο γκολ και να πετύχει κι ένα δεύτερο κι έτσι στο 17’ η κεφαλιά του Καλί δεν ανησύχησε τον Βελλίδη, ενώ στο 20’ ο Μαργαρίτης πρόλαβε τον Καλτσά.

Ο Άρης ισορρόπησε και στο 30` ο Καζναφέρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Γκέσιου στο δεύτερο δοκάρι πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πέρεθ!

Λάθος!

Στο 44` Μπαργκάν συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Οικονομόπουλο και βρέθηκαν στο έδαφος. Ο Κουκουλάκης καταλόγισε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων και έδειξε αναίτια την κίτρινη κάρτα στον άσο της Βέροιας, η οποία ήταν η δεύτερη και αποβλήθηκε...

Ανατροπή και ...κόκκινες

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης πίεσε για την ισοφάριση και στο 57’ ο Παπαστεριανός σέντραρε, ο Γκέσιος πήρε την κεφαλιά και ο Αγκάνθο ακούμπησε ελάχιστα την μπάλα για να κάνει το 1-1.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους στο 60` όταν ο Σνάουτσνερ άφησε με εννέα παίκτες την ομάδα του για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γιαννιώτα στο κέντρο του γηπέδου, αντικρίζοντας σωστά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Από `κει και πέρα, ο Άρης έκλεισε στα καρέ της τη Βέροια και στο 69’ ο Αγκάνθο απείλησε με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Πέρεθ έδιωξε σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καπετάνος, ο Τόμας δεν έδιωξε σωστά και ο Γκέσιος από το ύψος της περιοχής με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 2-1.

Ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες στο 82`, καθώς ο Καζναφέρης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Τέλος, στο 90’ το σουτ του Αγκάνθο βρήκε σε ετοιμότητα τον Πέρεθ κι έτσι παρέμεινε το 2-1.

Άρης (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας (64` Καπετάνος), Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Πουλίδο (31` λ.τρ. Παντίδος), Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς (27` Γκέσιος), Κοέλιο

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Καλί, Μπαργκάν, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καφές (76` Παυλίδης), Καλτσάς (66` Τόμας), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ιωάννου (46` Ζε Βίτορ), Ολαϊτάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags