Facebook Pixel Η σπόντα του Γιαννιώτα στον …ΑΕΚτζή φίλο του!
| 2012-11-06 07:55:00

Η σπόντα του Γιαννιώτα στον …ΑΕΚτζή φίλο του!

Η σπόντα του Γιαννιώτα στον …ΑΕΚτζή φίλο του!

Εντόνως σχολιάστηκε τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονική η συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Γιαννιώτας και οι …σπόντες που πέταξε προς κάποιον που άφησε την ομάδα, σα να το έβαλε στα πόδια! Σε ποιον να αναφερόταν, άραγε;

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι αρχηγός του φετινού Άρη και όπως είναι λογικό, κάθε φορά που δίνει συνέντευξη, δέχεται και ερώτηση για το αν θα φύγει και για το αν θα πήγαινε ποτέ σε άλλη ελληνική ομάδα.

Μιλώντας λοιπόν πριν από λίγες ημέρες στη "Real Sport", ανέφερε: "Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να φύγω από την ομάδα. Θα ήταν σαν να το έβαζα στα πόδια στα δύσκολα – και αυτό ήταν κάτι που δεν θα έκανα ποτέ.

Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι με ενδιαφέρει πολύ η προοπτική να αγωνιστώ κάποτε στο εξωτερικό. Ζηλεύω παιδιά όπως ο Φουρτούνης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και οι υπόλοιποι που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το ενδεχόμενο να φύγω από τον Άρη και να πάω σε άλλη ελληνική ομάδα δεν το σκέφτομαι".

Η φράση του λοιπόν, "σαν να το έβαζα στα πόδια" συζητήθηκε πάρα πολύ στην Θεσσαλονική με τους …ειδικούς σε θέματα Άρη, να αναφέρουν πως πρόκειται για καρφί του 19χρονου άσου προς ένα άλλο ταλέντο της ομάδας, που κατηφόρισε το καλοκαίρι για την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα για την ΑΕΚ.

Λέτε ο Κατίδης να αγόρασε την εφημερίδα ή βρέθηκε κάποιος να του πει τα όσα είπε ο πρώην συμπαίκτης του;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags