Facebook Pixel "Μια κλάση κάτω η Μονπελιέ"
| 2012-11-07 15:32:00

"Μια κλάση κάτω η Μονπελιέ"

"Μια κλάση κάτω η Μονπελιέ"

"Επιτυχία θα είναι φέτος και το Γιουρόπα", λέει ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Τι δηλώνει για τις εμφανίσεις του Χολέμπας. 

Η συνέντευξη του Γρηγόρη Γεωργάτου στον "Σπορ ΦΜ":

- Για το πώς κατάφερε ο Ολυμπιακός να φτάσει στη νίκη επί της Μονπελιέ:

"Ο Ολυμπιακός διαφοροποίησε λίγο την ενέργεια του για να κερδίσει το ματς που ήταν κομβικό από βαθμολογικής άποψης. Στο πρώτο μέρος οι παίκτες μπήκαν με ενέργεια, έβαλαν γρήγορα γκολ και το διαχειρίστηκαν καλά. Στο δεύτερο και μετά το πέναλτι, ενώ θα μπορούσε να πέσει η απόδοση της ομάδας, κατάφερε να βγει ξανά μπροστά. Σε ένα παιχνίδι όταν βάζεις γκολ μετά σκέφτεσαι ότι ίσως δεχτείς κι εσύ. Προσπάθησαν οι παίκτες να καλύψουν τα κενά πίσω. Ευτύχησε να μην βρεθεί πίσω στο σκορ μετά το 1-1, όταν η Μονπελιέ ήταν πολύ καλή και για 7-8 λεπτά ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο. Ήταν δύσκολο να γυρίσουν το ματς, αλλά τα παιδιά τα κατάφεραν και είναι άξια συγχαρητήριων".

- Για τις διαφορές του φετινού Ολυμπιακού σε σχέση με την περασμένη σεζόν:

"Πέρυσι είχε άλλους ποδοσφαιριστές με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Φέτος έχει πολλούς Έλληνες και νέους παίκτες που τώρα σιγά-σιγά μπολιάζονται στο πόσο μεγάλη είναι η ομάδα στην οποία βρίσκονται. Με τις επιτυχίες κερδίζουν και σε ψυχολογία οι παίκτες. Χωρίς να θέλω να μειώσω την απόδοση της ομάδας και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, θεωρώ πως σε σχέση με άλλες γαλλικές ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, η Μονπελιέ είναι μία σκάλα κάτω από τις υπόλοιπες. Βέβαια μιλάμε για την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Όμως η άμυνά της είχε δείξει πως έχει αδυναμίες και από αβίαστα λάθη των αμυντικών της ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω μια νίκη στο Champions League, όμως η Μονπελιέ είναι μια κλάση κατώτερη".

- Για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας:

"Όλοι θέλουμε να περάσει ο Ολυμπιακός. Προσωπικά και στο Europa League να συνεχίσει με βάση το ρόστερ, την καινούρια ομάδα, τον νέο προπονητή και τις απουσίες, θα θεωρήσω τη χρονιά επιτυχημένη. Αν περάσει στους «16» του Champions League θα είναι το τέλειο σενάριο. Μεγαλύτερο άγχος από το χθεσινό ματς αποκλείεται να έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού απέναντι στη Σάλκε. Ήταν ένας τελικός για τον Ολυμπιακό το χθεσινό παιχνίδι. Το ένα σκέλος του στόχου του το έχει κατακτήσει, αφού δεν νομίζω πως η Μονπελιέ μπορεί να του στερήσει την τρίτη θέση. Τώρα πάει για το θαύμα. Δεν πρέπει να έχουν άγχος τα παιδιά. Απλά θα πρέπει να κυνηγήσουν αυτό που μπορούν να κάνουν".

- Για την παρουσία του Χολέμπας:

"Ο Χολέμπας είναι μαχητικός και σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Έχει παίξει και μπακ και χαφ, αλλά πιστεύω πως η θέση του είναι στην άμυνα γιατί δεν βλέπω να υπάρχει άλλος παίκτης που να μπορεί να καλύψει αυτή τη θέση. Πέρυσι υπήρχε ο Μαρκάνο που ήταν καλύτερος ανασταλτικά. Αυτήν την στιγμή όμως δεν υπάρχει καλύτερος αριστερός μπακ στην ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags