Facebook Pixel "Όλοι έχουν έξτρα κίνητρο μαζί μας"
| 2012-11-09 01:16:00

"Όλοι έχουν έξτρα κίνητρο μαζί μας"

"Όλοι έχουν έξτρα κίνητρο μαζί μας"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε τις δυσκολίες στην φετινή Euroleague καθώς όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης, με την Αρμάνι πάντως να μη τα καταφέρνει.

 

«Ήταν ένα καλό βράδυ για εμάς, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Για 38 λεπτά μείναμε στο αμυντικό πλάνο μας και κάναμε εξαιρετική δουλειά πάνω στο Χέρστον και το Λάνγκφορντ. Είδατε για ακόμα μία φορά ότι η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και για αυτό θα πρέπει να προχωρήσουμε βήμα βήμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη νίκη και τους φιλάθλους της Αρμάνι για την αποθέωση στον Σπανούλη στο τέλος του αγώνα. Έδειξαν ότι ξέρουν να αναγνωρίζουν τις καλές εμφανίσεις», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Για τον Μαυροειδή: «Ο Μαυροειδής είναι παίκτης της εθνικής ομάδας. Δεν είχε αρκετό χρόνο έως τώρα, αλλά μέρα με τη μέρα και μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα άρχισε να βρίσκει ρυθμό κι έδειξε ότι είναι παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκας».

Για την έως τώρα πορεία στην Ευρωλίγκα: «Η Ευρωλίγκα για εμάς φέτος είναι ακόμα πιο δύσκολη. Είμαστε στόχος για όλους, όλοι έχουν έξτρα κίνητρο απέναντί μας. Έχουμε νέα παιδιά, τέσσερις σημαντικοί παίκτες για εμάς είναι γεννημένοι στη δεκαετία του ’90 κι αυτά που ζουν είναι πρωτόγνωρα. Έχουμε καλή ομάδα, δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος πιστεύω ότι όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι από εμάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags