Facebook Pixel Τι θα κάνει ο Σιστιακόφ στον ΠΑΟΚ;
| 2012-11-09 10:02:00

Τι θα κάνει ο Σιστιακόφ στον ΠΑΟΚ;

Τι θα κάνει ο Σιστιακόφ στον ΠΑΟΚ;

Ποιο είναι το παρασκήνιο πίσω από την παρουσία του 42χρονου πρώην αντιπροέδρου της Ανζί στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
 

Ο Ιβάν Σαββίδης έψαχνε εδώ και καιρό έναν τεχνοκράτη του ποδοσφαίρου για να τον φέρει στον ΠΑΟΚ.

Πολλοί περίμεναν ότι η επιλογή του θα προέλθει από τον ελληνικό χώρο, όμως ο ομογενής επιχειρηματίας είχε επικεντρώσει την έρευνά του στο ρωσικό ποδόσφαιρο και μέσω των διασυνδέσεων που έχει προσπάθησε να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο.

Το όνομα του Σιστιακόφ προέκυψε στη λίστα του από τα μέσα Ιουνίου όταν έλυσε τη συνεργασία του με την Ανζί.

Η γνωριμία τους έχει μέσω κοινού γνωστού, ανθρώπου που έχει πολύ ενεργό ρόλο στο ρωσικό ποδόσφαιρο.

Ο Σαββίδης κατάφερε να πείσει τον 42χρονο τεχνοκράτη να δει σοβαρά την προοπτική του ΠΑΟΚ, γι' αυτό και τελικά αποφάσισε να κάνει το ταξίδι στην Ελλάδα.

Τις μέρες της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ο Γέρμαν Σιστιακόφ, θα καταγράψει όλα τα δεδομένα γύρω από το "Δικέφαλο" και όταν επιστρέψει στη Ρωσία θα κάνει την τελική συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη για τη συνεργασία τους.

Ο Σιστιακόφ αντιμετωπίζει πολύ "ζεστά" την υπόθεση ΠΑΟΚ και το πιθανότερο είναι να πει το οριστικό "οκ" στον Σαββίδη, εστιάζοντας κυρίως, στη μεταξύ τους συζήτηση, στο ρόλο του και το πλάνο που θα εφαρμόσει στον ΠΑΟΚ.

Εφόσον, όπως όλα δείχνουν, επισημοποιηθεί η συνεργασία του Σιστιακόφ με τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και τη σχέση που θα έχει ο απεσταλμένος του με Βρύζα και Γεωργιάδη, γιατί, και είναι λογικό αυτό, η πρώτη εντύπωση που δημιουργείται είναι πώς αφαιρούνται από πάνω τους αρμοδιότητες, ειδικά από το Βρύζα αν τελικά είναι αυτός ο πρόεδρος της νέας διοίκησης.  

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags