Facebook Pixel Ο Παναθηναϊκός διαλύεται!
| 2012-11-13 16:43:00

Ο Παναθηναϊκός διαλύεται!

Ο Παναθηναϊκός διαλύεται!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ποτέ δεν έχουν δει στο παρελθόν την ομάδα τους να μην μπορεί ούτε να προσπαθήσει καν. Γράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Δεν ξέρουν τι σημαίνει η συνολική αδυναμία των περισσότερων παικτών να δώσουν μία πάσα και όχι απαραίτητα κάποιων αρνητικών εξαιρέσεων. Γιατί στις μεγάλες ομάδες αυτοί που δεν μπορούν στο τέλος της κουβέντας απλώς απομακρύνονται και με συνοπτικές διαδικασίες !

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πολλές δεκαετίες πίσω ήξεραν ότι η ομάδα που υποστηρίζουν συγκαταλεγόταν στις μεγάλες, λόγω της νοοτροπίας των ανθρώπων της, των επιτυχιών της σε Ελλάδα και Ευρώπη και τον αριθμό των φίλων της σε ολόκληρο τον κόσμο και όχι αποκλειστικά εντός συνόρων. Αυτό που φαίνεται αυτή την εποχή στα γήπεδα όμως προσβάλλει τους φιλάθλους του. Όχι απλά γιατί δεν κερδίζει, αλλά επειδή μοιάζει ως ο απόλυτος συμβιβασμός με την κατάντια, η οποία προκύπτει από τη φιλοσοφία του προπονητή και τη διαχείριση του ελλιπέστατου έμψυχου δυναμικού του, για το σχηματισμό του οποίου ευθύνεται αποκλειστικά ο ίδιος.

Έχουμε γράψει από αυτή τη στήλη ότι ο προπονητής πρέπει να φύγει, ότι μικραίνει τον Παναθηναϊκό και ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική όσο υπάρχουν περιθώρια να κάνει ό,τι θέλει. Ο Φερέϊρα διαλύει πλέον τον Παναθηναϊκό! Η εικόνα της ομάδας προκαλεί, εκτός από τεράστια απορία, την άμεση ανάγκη εισβολής στο πρώτο φαρμακείο που βρίσκεται στο δρόμο, προκειμένου να βρεθεί το απαραίτητο κολλύριο για τα μάτια. Τόσο κακές εμφανίσεις δεν υπήρχαν από τους «πράσινους» πολλές δεκαετίες πίσω.

Ο Φερέϊρα προφανώς και δεν μιλάει σοβαρά, όταν μετά το τέλος του αγώνα λέει ότι η μπάλα παίχθηκε στην άμυνα της Κέρκυρας. Γιατί όσοι είδαμε τους Κερκυραίους να σουτάρουν προς την «πράσινη» εστία διαρκώς και να επιχειρούν συνολικά 13 φορές να την παραβιάσουν, αποκομίσαμε την εντύπωση πως έπρεπε εκείνοι να σκοράρουν. Σωστά Ζεσουάλδο;

Δεν χρειάζονται άλλες αναλύσεις. Ο Πορτογάλος πήρε τα κλειδιά στο χέρι και αφού ακύρωσε τους καλύτερους παίκτες του, στο τέλος κατάφερε να τους απομακρύνει κιόλας! Μετά τους Καραγκούνη, Κατσουράνη και Σιμάο, τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι έρχεται και η σειρά των Μπουμσόνγκ και Κουίνσι. Καμία αντίρρηση! Να φύγουν όλοι και να παίξει ο Παναθηναϊκός μονάχα με τα πιτσιρίκια. Όμως και τότε θα χρειάζεται προπονητής. Γιατί τα νεαρά ταλέντα μπορούν να κάνουν και «παπάδες' εάν φροντίσει κάποιος για αυτά. Στη Νέα Σμύρνη κάτι έχουν στα υπόψιν, αλλά και στην Κέρκυρα επίσης...

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags