Facebook Pixel Καβατζωμένη θέση στην 11άδα ο Βελάσκες;
| 2012-11-21 15:38:00

Καβατζωμένη θέση στην 11άδα ο Βελάσκες;

Καβατζωμένη θέση στην 11άδα ο Βελάσκες;

Όπως δήλωσε είναι τυχερός που ήρθε ο Ρότσα στον Παναθηναϊκό επειδή είναι πεθερός του Έμερσον Πανιγκούτι με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Αντζοατεγκούι!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα "La Vinotinto":

Για τον Παναθηναϊκό: "Είμαι σε μία ομάδα με πλούσια ιστορία, μια μεγάλη ομάδα. Οι απαιτήσεις και η πίεση του κάθε αγώνα είναι μεγαλύτερες. Είτε παίζεις εντός έδρας είτε εκτός πρέπει να κερδίζεις".

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: "Ολες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και πάντα δυσκολεύεσαι. Νέες, μικρές, μικρομεσαίες όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό".

Για το εάν έχει προσαρμοστεί: "Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ και δεν έχω κανένα παράπονο από την καθημερινότητά μου σε επαγγελματικό επίπεδο. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιωθούν όπως αυτό της γλώσσας, σταδιακά όλα πηγαίνουν καλά στην προσαρμογή μου".

Για το εάν το θέμα της γλώσσας του δημιουργεί πρόβλημα σε αγωνιστικό επίπεδο: "Το ποδόσφαιρο δεν έχει γλώσσα και παίζεται με οποιονδήποτε τρόπο. Όταν ξεπεράσει κανείς αυτό το πρόβλημα τα πράγματα είναι πιο εύκολα".

Για το ματς με τη Μάριμπορ: "Ολοι νομίζουν ότι έχουμε πιθανότητες. Παίζουμε με τη Μάριμπορ στην έδρα μας και μετά κοιτάμε το παιχνίδι στο Λονδίνο. Έχουμε ακόμα ζωντανές τις ελπίδες μας και έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά μας".

Για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια: "Στην Ευρώπη παίζεται ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό δεν σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κάποιο λάθος, γιατί ακόμα και η μικρότερη λεπτομέρεια μπορεί να σου στοιχίσει".

Για τον Ρότσα: "Ο κόουτς ζει για πολλά χρόνια εδώ και είναι πεθερός του Έμερσον Πανιγκούτι με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Αντζοατεγκούι. Οπότε είμαι τυχερός".

Για τον Φερέιρα: "Ο κ. Φερέιρα άφησε πίσω του μία σπουδαία δουλειά και μας οδήγησε καλά. Είμαστε οι ίδιοι παίκτες και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να ανεβάσουμε την ομάδα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags