Facebook Pixel Κέρδη άνω των €100.000 για τον Μάξιμο Περτσινίδη
| 2013-08-27 13:31:00

Κέρδη άνω των €100.000 για τον Μάξιμο Περτσινίδη

Κέρδη άνω των €100.000 για τον Μάξιμο Περτσινίδη

Είναι ένας από τους πιο συμπαθητικούς παίκτες στα τραπέζια και ξέρει να τραβάει την προσοχή με την έντονη προσωπικότητά του. 

Όποιος έχει βρεθεί στο ίδιο poker room μαζί του δεν γίνεται να μην έχει παρατηρήσει το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του. Ο λόγος για τον Μάξιμο Περτσινίδη που το τελευταίο διάστημα παίζει cash games στα μεγαλύτερα stakes αλλά δεν ξεχνάει και τη μεγάλη του αγάπη, τα τουρνουά.

Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε από τη Γερμανία όπου συμμετείχε στα μεγαλύτερα cash games και λίγο πριν φύγει για Βαρκελώνη όπου θα παίξει στο EPT και το Estrellas το PokerLobby επικοινώνησε μαζί του.

PokerLobby: Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το πόκερ;

Μάξιμος Περτσινίδης: Ασχολούμαι επαγγελματικά με το πόκερ τα τελευταία 5 χρόνια αλλά και παλιότερα έπαιζα πόκα οπότε μου ήταν πιο εύκολο να ασχοληθώ και να μάθω το Texas Hold'em.

PL: Τι παιχνίδι προτιμάς και γιατί έχεις στραφεί περισσότερο στα live τουρνουά και τα live high stakes;

Μ.Π: Προτιμώ το Texas Hold'em σαν παράδοση γιατί με το Omaha δεν παίζεις τόσο τεχνικά, απλά τζογάρεις. Τα live τουρνουά και τα live high stakes είναι η αδυναμία μου γιατί δεν έχω και τόση εμπιστοσύνη στο online πόκερ. Για μένα είναι κάτι άψυχο.

PL: Γνωρίζουμε πώς κυνηγάς τη δράση όπου και αν αυτή υπάρχει. Πού σε πετυχαίνουμε αυτή τη στιγμή;

Μ.Π: Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην πόλη μου, εκεί όπου γεννήθηκα, τη Θεσσαλονίκη και σε λίγες ημέρες αναχωρώ για το EPT της Βαρκελώνης.

PL: Σε ποια τουρνουά θα παίξεις εκεί;

Μ.Π: Θα παίξω στο Estrellas Main Event, στο high roller του Estrellas, στο Main Event του EPT και στα deepstack των 1000 ή 2000 ευρώ αντίστοιχα.

PL: Αυτό δεν είναι το πρώτο σου ποκερικό ταξίδι για φέτος. Σε ποιες άλλες χώρες έπαιξες;

Μ.Π: Φέτος ταξίδεψα σε Βαρκελώνη, Πράγα, San Remo, Βερολίνο και Σερβία-Μαυροβούνιο. Εκεί έπαιξα cash games στα μεγαλύτερα stakes μαζί με πολλά μεγάλα ονόματα του πόκερ όπως ο Toni Judet και ο Paul Volpe. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε ένα τραπέζι στο San Remo €20/ €40 που τα φύλλα είχαν πάρει φωτιά και τα pots στο τραπέζι έφταναν τα €150.000. Αυτά τα παιχνίδια κυνηγάω εγώ.

PL: Μίλησε μας για τους ξένους παίκτες που συναντάς στα τραπέζια.

Μ.Π: Μπορώ να πω πως όλοι οι παίκτες, Έλληνες και ξένοι, προσπαθούν το ίδιο απλά οι ξένοι παίκτες έχουν καλύτερη εμπειρία λόγω και του πληθυσμού αλλά και επειδή ασχολούνται περισσότερα χρόνια με το άθλημα.

PL: Έχεις εντοπίσει διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού τους σχετικά με τον τρόπο που συναντάμε συνήθως σε τραπέζια που απαρτίζονται από Έλληνες;

Μ.Π: Ναι, πιστεύω επειδή στις χώρες τους έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερα τουρνουά και live games έχουν λίγο καλύτερη εμπειρία και πειθαρχία στο παιχνίδι τους. Τους θεωρώ αρκετά διαβασμένους στο παιχνίδι.

PL: Με ποιο τρόπο προσπαθείς να βελτιώσεις το παιχνίδι σου;

Μ.Π: Προσπαθώ να βελτιωθώ παίζοντας live και online και συζητώντας τις παρτίδες με έμπειρους παίκτες και διαβάζοντας πολλά βιβλία πχ Harrington.

PL: Με ποιους αναλύεις συνήθως τις παρτίδες σου;

Μ.Π: Με τον Marvin Rettenmaier και τον Benjamin Spindler με τους οποίους είμαστε και φίλοι.

PL: Υπάρχει κάποιος Έλληνας παίκτης που ξεχωρίζεις;

Μ.Π: Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα υπάρχει όμως μια εικοσάδα παικτών που παίζουν πολύ καλό πόκερ. Ένας πολύ καλός μου φίλος είναι ο Ανδρέας ο Βλάχος με τον οποίο αναλύουμε και παρτίδες.

PL: Μίλησε μας για τα αποτελέσματά σου τον τελευταίο χρόνο.

Μ.Π: Τα αποτελέσματα μου στα cash games εντός και εκτός Ελλάδας στα live αλλά και στο online ήταν ικανοποιητικά ξεπερνώντας συνολικά τα €147.000.

PL: Πιστεύεις πως υπάρχουν χρήματα πλέον στο πόκερ και ποιο πιστεύεις πως είναι το μέλλον του πόκερ στην Ελλάδα;

Μ.Π: Η χώρα μας περνάει όπως όλοι ξέρουμε κάποια κρίση ωστόσο είμαι αισιόδοξος πως τα πράγματα θα βελτιωθούν, έτσι και το πόκερ.

PL: Στόχοι από εδώ και πέρα;

Μ.Π: Στόχος μου πάντα μια πρωτιά σε EPT Main Event.

PL: Έχεις κάποια συμβουλή να δώσεις σε αυτούς που μας διαβάζουν;

Μ.Π: Ναι, να ενημερώνονται από το site του PokerLobby γιατί είναι αξιόπιστο και να είναι αισιόδοξοι για τον βασιλιά τον παιχνιδιών, το πόκερ.

Πηγή: pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags