Facebook Pixel Online Soccer Manager-Με πραγματικά ονόματα ομάδων και παικτών!
| 2014-01-27 19:25:00

Online Soccer Manager-Με πραγματικά ονόματα ομάδων και παικτών!

Online Soccer Manager-Με πραγματικά ονόματα ομάδων και παικτών!

Διαβάστε για το manager game "Online Soccer Manager" και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για ένα manager game με πραγματικά ονόματα ομάδων και παικτών!

Με την άνθηση των Facebook Games έχουμε δει πολλά manager games να διακρίνονται τα τελευταία χρόνια, στηριζόμενα στο μοντέλο μικροπληρωμών. 

Το Premier Football όπου παίζετε με τους φίλους που έχετε ήδη, το Fifa Superstars (κακέκτυπο του Ultimate Team στο Fifa) και το Top Eleven που γνωρίζει την μεγαλύτερη επιτυχία, είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Πρόσφατα έλαβα πρόσκληση από έναν πολύ καλό φίλο για το Online Soccer Manager. Τεστάροντάς το διαπίστωσα ότι πρόκειται για manager game με πραγματικά ονόματα ομάδων και παικτών. Αναλαμβάνετε τον σύλλογο της επιλογής σας, ξεκινώντας με τους πραγματικούς του παίκτες κι ύστερα πουλάτε κι αγοράζετε αυτούς που θέλετε. H αξία υπολογίζεται σε εκατομμύρια ευρώ Η πώληση γίνεται με τοποθέτηση παίκτη στην transfer list. Μέσα σε λίγες ώρες ο παίκτης έχει πουληθεί στην ομάδα που έκανε πρώτη προσφορά για τα χρήματα που ζητήσατε. Το ίδιο ισχύει όταν θέλετε να αγοράσετε. Δεν υπάρχουν δηλαδή πλειστηριασμοί.

Τα στατιστικά των παικτών είναι τα απλά Attack, Defense και Overall (μέσος όρος αξιολόγησης). Μέσοι κι επιθετικοί θέλουν ισχυρό το πρώτο, αμυντικοί και τερματοφύλακες το δεύτερο. Οι ποδοσφαιριστές διαθέτουν ως είθισται Fitness και Morale.

Το πρόβλημα με το Online Soccer Manager είναι ότι δεν μπορεί να το απολαύσει κάποιος αν δεν πληρώσει. Πλήρωσε για να παρακολουθήσει παίκτες ο σκάουτ, κάνε επέκταση του γηπέδου σου πληρώνοντας tickets κτλ. Σε αντίθεση με το Top Eleven που σας τα έπαιρνε από μεταγραφές, η EA μας προσφέρει τις μεταγραφές δωρεάν, αλλά τα υπόλοιπα καλά αντικείμενα θα έχουν κάποιο κόστος. Κατά τα άλλα, υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης χορηγών (διαφημιστικές πινακίδες) στο γήπεδο.

Προσκλήσεις γίνονται όμως και στο staff, όπου το Online Soccer Manager δίνει μια ευρεία γκάμα επιλογών. Υπάρχουν coaches για τερματοφύλακες, αμυντικούς ή επιθετικούς, φυσικής κατάστασης, μέχρι και γιατροί ή δικηγόροι που σας βοηθούν σε υποθέσεις που αφορούν κάρτες που έλαβαν οι παίκτες σας. Οι τέσσερις γυμναστές αναλαμβάνουν ατομική προπόνηση σε παίκτη της επιλογής σας, εξελίσσοντάς του επιπλέον τα stats.

Το Online Soccer Manager δείχνει ενδιαφέρον αλλά με την λογική "Καλώς ήρθες, έλα να σου τα πάρω" για μένα είναι πολύ δύσκολο να πετύχει παρά το ένα εκατομμύριο χρηστών που έχουν συγκεντρωθεί. Χρειάζεται ξεκλείδωμα όλων των features, δυνατότητα διοργάνωσης φιλικών για να δούμε την engine στην πράξη κι ένας καλύτερος τρόπος εξοικείωσης. Πάντως το ψάξαμε για αρκετή ώρα και αναμένουμε να δούμε την απεικόνιση αγώνα και τα όσα μπορεί να προσφέρει.

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο [email protected]]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags