Facebook Pixel Σισέ: "Δεν εμφανίστηκα με γόβες και μπικίνι!" (ΦΩΤΟ)
| 2011-04-20 15:49:00

Σισέ: "Δεν εμφανίστηκα με γόβες και μπικίνι!" (ΦΩΤΟ)

Σισέ: "Δεν εμφανίστηκα με γόβες και μπικίνι!" (ΦΩΤΟ)

Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας άντρας που λατρεύει τη μόδα και σίγουρα η μόδα τον λατρεύει ακόμα περισσότερο.

Και αυτό το αποδεικνύει με μία εξαιρετική φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Vogue....

Ο Σισέ δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του και μιλάει για το θόρυβο που προκλήθηκε, όταν εμφανίστηκε με φούστα στη βραδιά απονομής των βραβείων για τους «Άντρες της Χρονιάς».

"Το ίδιο έκανα και σε μία αντίστοιχη εκδήλωση στη Γαλλία, αλλά εκεί με γνώριζαν και δεν τους έκανε εντύπωση. Μην ξεχνάς ότι είμαι από την Αφρική, κι εκεί οι άντρες δεν ντύνονται με κοστούμια".

"Δεν εμφανίστηκα με γόβες και μπικίνι. Και οι Σκωτσέζοι φορούν κιλτ- αμφισβητείται ο ανδρισμός τους;" αναρωτιέται ο Σισέ.

Όσο για τη σχέση του με τη μόδα, δηλώνει: "Πιστεύω πως είναι κάτι έμφυτο. Δεν ανέπτυξα επιτηδευμένα κάποιο προσωπικό στιλ, επειδή έγινα διάσημος. Από παιδί έπαιρνα τα ρούχα των μεγαλύτερων αδελφών μου και έκανα τους δικούς μου συνδυασμούς".

Απαντήσεις έδωσε και για την άλλη μεγάλη του λατρεία, το ποδόσφαιρο: "Το ποδόσφαιρο με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και θα σταματήσω μόνο όταν μου το επιβάλλει το σώμα μου".

"Είμαι Γάλλος, Αφρικανός και η γυναίκα μου Ουαλλή. Τα παιδιά μου μιλούν αγγλικά και γαλλικά. Αλλά για μένα πατρίδα είναι η οικογένεια μου. Δεν έχω την ανάγκη να ριζώσω κάπου", καταλήγει ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Πηγή: Real

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags