Facebook Pixel «Κερδίζει μέσα στο γήπεδο, το χάνει στην ερμηνεία του νόμου»
| 2011-04-26 11:30:00

«Κερδίζει μέσα στο γήπεδο, το χάνει στην ερμηνεία του νόμου»

«Κερδίζει μέσα στο γήπεδο, το χάνει στην ερμηνεία του νόμου»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, τόνισε πως σήμερα θα καταθέσουν την έφεση σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης.

«Σήμερα καταθέτουμε την έφεση, στα πλαίσια της προθεσμίας που έχει οριστεί, και είμαστε σίγουροι πως η δευτεροβάθμια επιτροπή θα δει πολύ προσεκτικά το θέμα και θα επαναφέρει την τάξη. Η πρωτοβάθμια επιτροπή παρέπεμψε ουσιαστικά το θέμα στη δευτεροβάθμια», υποστήριξε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και πρόσθεσε:

«Πιθανώς θα πρέπει να εξηγήσουμε διεξοδικότερα την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρυσι με τη διοίκηση πρωτοδικείου για να αντιληφθούν τι σημαίνει για μας αυτό. Δεν υπάρχουν πράγματα εκτός προθεσμιών. Οι προθεσμίες είναι σαφείς και τηρήθηκαν, τουλάχιστον από εμάς. Ορισμένα στοιχεία που η πρωτοβάθμια επιτροπή θεωρούσε πως δεν εξηγήθηκαν επαρκώς, θα εξηγηθούν στη δευτεροβάθμια».

Στη συνέχεια, εξήγησε τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν στον φάκελο που κατέθεσε στην Επιτροπή: «Πολλά γράφονται, πολλά ακούγονται. Δεν νομίζουμε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ποδόσφαιρο σήμερα είναι η καθαρή θέση του Ηρακλή, τουλάχιστον σε σχέση και με άλλες ομάδες. Δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να απαγορεύει σε μια ομάδα αυτό που κερδίζει μέσα στο γήπεδο να το χάνει στην ερμηνεία του νόμου. Εμείς αξιολογούμε ότι το θέμα της καθαρής θέσης και της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίο της ΠΑΕ πηγαίνει σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Άλλωστε στην Ελλάδα διαγωνιζόμαστε».

Τέλος, σχολίασε την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Ηρακλής: «Ο Ηρακλής εδώ και πολλά χρόνια έχει διαμορφώσει ένα βαρύ φορτίο. Μέσα σε 9-10 μήνες που είναι η θητεία αυτής της διοίκησης και με τις συνθήκες στην οικονομία, που είναι λογικό να επηρεάζουν και τον αθλητισμό ως κομμάτι της κοινωνίας, δεν θα μπορούσε να αλλάξει ό,τι έγινε σε 10 χρόνια. Όμως οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος αναγνωρίζει πως έχουν γίνει μεγάλα βήματα προς τα μπροστά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags