Facebook Pixel Τα Σπας ρε μικρέ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-30 14:15:00

Τα Σπας ρε μικρέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Σπας ρε μικρέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα εξαιρετικό-κατατοπιστικό βιντεάκι με τις ικανότητες του νεαρού, Σπας Ντέλεφ, που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, βρήκαμε στο youtube. "Πάει για αντι-Ριέρα", έγραψαν οι Βούλγαροι.

Μια καλή περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή με πολύ ταλέντο φαίνεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα στη Βουλγαρία.

Η βουλγαρική εφημερίδα «Meridian Match» έγραψε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον 21χρονο επιθετικό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Σπας Ντέλεφ.

Φέτος έχει σε 19 ματς 10 γκολ ενώ τη σεζόν 2008-2009 είχε αναδειχθεί καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της χώρας του.

Όπως τονίζουν οι Βούλγαροι, άνθρωπος του Ολυμπιακού αναμένεται να τον παρακολουθήσει από κοντά.

«Ο Ολυμπιακός Πειραιώς ενδιαφέρεται για τον πρώτο σκόρερ της ΤΣΣΚΑ, Ντέλεφ. Είναι πολύ πιθανό άνθρωπος των πρωταθλητών Ελλάδας να έρθει στη Βουλγαρία για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Για τον επιθετικό της ΤΣΣΚΑ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους του εξωτερικού. Ομάδες σαν την Κολωνία, οι τουρκικές Γκεντσλερμπιρλιγκί και Γκαζιάντεπσπορ, αλλά και η ρωσική Βόλγα», γράφουν.

Μάλιστα, το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο μικρός μπορεί να αντικαταστήσει και τον Ριέρα αν φύγει το καλοκαίρι. Πράγμα το οποίο είναι λίγο υπερβολικό… Όπως και να έχει εμείς βρήκαμε ένα καλό βιντεάκι του νεαρού άσου και σας το παρουσιάζουμε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags