Facebook Pixel Τον θέλουμε τον Σουηδό
| 2011-05-03 09:33:00

Τον θέλουμε τον Σουηδό

Τον θέλουμε τον Σουηδό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για το ενδιαφέρον που δείχνει ομάδα από την Αμερική για τον Όλαφ Μέλμπεργκ. Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κρατήσει τον «βράχο» της άμυνας…

• Όλες οι ενδείξεις πείθουν ότι όντως υπάρχει ένα «θέμα» από την Αμερική για τον Μέλμπεργκ, ένα ενδιαφέρον δηλαδή αμερικάνικων συλλόγων να εντάξουν στο δυναμικό τους από το καλοκαίρι τον διεθνή Σουηδό αμυντικό.

• Αλλά αυτό που διαρρέει από σοβαρές πηγές του Ολυμπιακού είναι ότι ο Μαρινάκης θέλει να τον κρατήσει τον Μέλμπεργκ. Δεν είναι, δηλαδή, της άποψης ότι επειδή έχει πολύ υψηλό (για αμυντικό) συμβόλαιο, της τάξης του 1,5 εκ. ευρώ και επειδή είναι 33 στα 34, θα ήταν μία ευκαιρία να τον αφήσει να φύγει ο σύλλογος, ώστε να γλιτώσει τα λεφτά αυτά και να πάρει ένα πιο νεαρό αμυντικό. Σύμφωνα με αυτές τις σοβαρές πηγές, λοιπόν, ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο Μέλμπεργκ πρέπει να μείνει και να βοηθήσει και τη νέα σεζόν, με την αξία και την εμπειρία του τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

• Άρα, δεν πρέπει να βλέπουμε τον Σουηδό άσο όπως άλλες περιπτώσεις παικτών του Ολυμπιακού κάποιας ηλικίας και με υψηλά συμβόλαια, για τους οποίους η διοίκηση δεν θα αρνιόταν να συζητήσει την παραχώρησή τους, τουλάχιστον κατά τις εκτιμήσεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής π.χ. για τον Ρόμενταλ. Θα πρέπει για να αλλάξει κάτι με τον Μέλμπεργκ να επιμείνει ο ίδιος ο Σκανδιναβός, που πάντως έως τώρα επανειλημμένως έχει δηλώσει ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.

• Από την άλλη, θα μπορούσε κάποιος να σχολιάσει ότι βλέποντας τη φετινή διαδρομή του Μέλμπεργκ, θα διαπίστωνε ότι όταν ήταν φρέσκος, είχε καλή παρουσία. Όταν, όμως, είχε και παιχνίδια μεσοβδόμαδα, για το κύπελλο η, υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, η απόδοσή του έπεφτε. Αυτός, άλλωστε, είναι κι ένας από τους λόγους, που η διοίκηση ψάχνει και για σέντερ μπακ.

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags