Facebook Pixel Ανατολάκης υπέρ ΠΑΟΚ!
| 2011-05-12 14:37:00

Ανατολάκης υπέρ ΠΑΟΚ!

Ανατολάκης υπέρ ΠΑΟΚ!

"Γιατί αγνοείτε τις προτάσεις του ΠΑΟΚ για τα χρέη;". Η επερώτηση στους Υπουργούς Οικονομικών και Πολιτισμού και Τουρισμού από τον Γιώργο Ανατολάκη και ακόμη τρεις βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ.
 

Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Ανατολάκης, Άγγελος Κολοκοτρώνης, Κυριάκος Βελόπουλος και Παύλος Μαρκάκης κατέθεσαν σήμερα επερώτηση στη Βουλή με θέμα "σε κίνδυνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις συνεχιζόμενες καθυστερήσεις ρύθμισης των συσσωρευμένων χρεών", ζητώντας εξηγήσεις για την κωλυσιεργία που παρατηρείται από την πλευρά της Πολιτείας στο θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το κείμενο της επερώτησης έχει ως εξής:

"Κύριε υπουργέ,

Όπως καταγγέλλουν η σημερινή διοίκηση και οι φίλοι του συλλόγου, συχνά ο ΠΑΟΚ χρησιμοποιείται ως το μαύρο πρόβατο του ελληνικού ποδοσφαίρου για τα χρέη που οφείλει στο κράτος. Τα τελευταία χρόνια συχνό θέμα συζήτησης είναι τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο.

Όπως καταγγέλλεται, τα χρέη αυτά, που είναι δημιούργημα κακοδιαχειρίσης προηγούμενων διοικήσεων, καλείται να εξοφλήσει η παρούσα διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία όμως ζήτησε επανειλημμένα από την Πολιτεία να ρυθμιστούν με τρόπους που θα παρέχουν ευχέρεια στον χειρισμό εξόφλησης των χρεών αυτών.

Για τον λόγο αυτό έγιναν πολλές προτάσεις στα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Πολιτισμού, ζητήθηκε μάλιστα να κάνει η ΠΑΕ χρήση σχετικού νόμου που ρυθμίζει τα θέματα αυτά και που ισχύει για όλες τις ανώνυμες εταιρείες. Όλες οι προτάσεις του ΠΑΟΚ έως τώρα απορρίφθηκαν ενώ δεν υπάρχει απάντηση των αρμοδίων υπουργείων στα επανειλημμένα αιτήματα του συλλόγου και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος σχετικά με την μελλοντική βιωσιμότητα της ΠΑΕ.

Ερωτάσθε κύριε υπουργέ:

Πως σκοπεύει το υπουργείο σας να επιλύσει το χρονίζον θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Υπάρχει σχέδιο και ποιο είναι αυτό; Που οφείλονται οι συνεχιζόμενες καθυστερήσεις;".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags