Facebook Pixel Πρόεδρος Πλατανιά: "Έτσι τους έσβησε ο Παράσχος" - "Εμένα μου άρεσε ο Μπουμάλ, για όνομα του Θεού με Κουρμπέλη"!
| 2017-01-07 09:30:00

Πρόεδρος Πλατανιά: "Έτσι τους έσβησε ο Παράσχος" - "Εμένα μου άρεσε ο Μπουμάλ, για όνομα του Θεού με Κουρμπέλη"!

του Γιώργου Κτενά
Πρόεδρος Πλατανιά: "Έτσι τους έσβησε ο Παράσχος" - "Εμένα μου άρεσε ο Μπουμάλ, για όνομα του Θεού με Κουρμπέλη"!

Σίγουροι για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, που την πήρε με το σύστημά του ο Παράσχος, ήταν στον Πλατανιά πριν από την έναρξη του αγώνα, όπως αποκάλυψε στον SportDog ο Μανώλης Μαθιουλάκης.


Ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου αναφέρθηκε στον τρόπο που έσβησε ο Έλληνας τεχνικός τα ατού των "πράσινων", στους παίκτες του Πλατανιά που ξεχώρισαν, ενώ αποκάλυψε και την κουβέντα που είχε με τον Παράσχο πριν από το ματς.
 
Αναφέρθηκε στην παρουσία των Μπεργκ και Μπουμάλ, ενώ σχολίασε και το ντεμπούτο τού Δημήτρη Κουρμπέλη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Κύριε Μαθιουλάκη, καταρχάς συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Πώς είδατε το χθεσινό παιχνίδι;
 
"Ο Πλατανιάς βρίσκει τα βήματα του σιγά - σιγά, που τα είχε χάσει εδώ κάμποσο διάστημα. Ήταν και θέμα ψυχολογίας, αλλά μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο είναι πιο καλά τα πράγματα. Βρήκαμε και έναν Παναθηναϊκό που δεν ήταν στα καλύτερά του. Αλλά με ενοχλεί να τονίζουν ότι απλώς δεν έπαιξε μπάλα ο Παναθηναϊκός, καθώς δεν αναφέρουν πουθενά ότι στο γήπεδο ήταν και ο Πλατανιάς. Μία ομάδα που είχε σύστημα για να κερδίσει και, φάνηκε καθαρά, ότι καθήλωσε τα ατού του Παναθηναϊκού".

Σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός είχε πολλά προβλήματα, ο Πλατανιάς έβγαλε ψυχή και μαχητικό πνεύμα.
 
"Είχε παίκτες ο Πλατανιάς που αθόρυβα έπαιξαν καλά και εξουδετέρωσαν τα επιθετικά ατού του Παναθηναϊκού.Ο Πλατανιάς έκανε 3 αλλαγές χθες, από τις οποίες οι 2 ήταν αναγκαστικές και παίζαμε με έναν  κόφτη, τον Μουνάφο. Ήταν μία καλή επιτυχία η χθεσινή, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε και την ΑΕΛ, που το πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, από εκεί και περά όλα θα πάνε καλά".
 
Τι ήταν αυτό που έκανε ο Παράσχος και "έσβησε" τους παίκτες του Παναθηναϊκού;

"Είχαμε κουβεντιάσει με τον Παράσχο πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό και είχαμε πει ότι πάμε να το πάρουμε. Ήθελε όμως να εξασφαλίσει τα μετόπισθεν και έπαιξε με τρία σέντερ μπακ και έπειτα ό,τι ερχόταν μπροστά. Και οι τρεις της άμυνας έπαιξαν καλά, πολύ καλά έπαιξε και ο Στάθης που έκανε αθόρυβη δουλειά. Μεγάλη συμβολή στο ματς είχε και ο Γιακουμάκης. Δεν χάσαμε μονομαχία από τους κεντρικούς του Παναθηναϊκού, αν και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν στα καλύτερά τους".
 
Πώς είδατε τους παίκτες του Παναθηναϊκού; Τον Μπεργκ για παράδειγμα.

"Ο Μπεργκ είναι πάντα Μπεργκ, κάνει τη ζημιά από το πουθενά. Μου άρεσε ο Μπουμάλ, κινήθηκε, είχε τρεξίματα, προσπάθησε. Το ματς χθες κρίθηκε στην τακτική. Το πήρε ο Παράσχος με την ομάδα που παρέταξε. Άφησε έξω κάποιους παίκτες και έβαλε άλλους που δεν το περιμέναμε. Τελικά του βγήκε και δικαιώθηκε".
 
Το σχόλιό σας για τον Κουρμπέλη, που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

"Δεν φανταζόμουν κάτι περισσότερο από ό,τι είδα. Τον απέκτησαν μεσοβδόμαδα και λίγες ημέρες αργότερα τον έβαλαν να παίξει, για όνομα του Θεού... Κι εμείς έχουμε πάρει έναν παίκτη, ο οποίος μάλιστα ήταν έτοιμος για να αγωνιστεί, αλλά δείχνει αδυναμία της ομάδας τέτοια κίνηση. Εντάξει, κάποιος έπρεπε να παίξει, έπαιξε ο Κουρμπέλης και δεν ήταν κακός...".

Κυκλοφόρησε σαν ρεπορτάζ χθες ότι οι παίκτες θα μοιραστούν πριμ 60 χιλ. ευρώ, για τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκό. Θέλετε να πείτε κάτι για αυτό;
 

"Πήγα στα παιδιά, στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του ματς και τους είπα ότι θα τους δώσω κάτι. Δεν είναι θέμα πριμ. Τα είπαμε με κλειστή πόρτα, δεν ξέρω πώς διαρρέουν τέτοια πράγματα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags