Facebook Pixel Μεγάλη υπόθεση αν "βγει" ο Γέστε
| 2011-07-24 10:39:00

Μεγάλη υπόθεση αν "βγει" ο Γέστε

Μεγάλη υπόθεση αν "βγει" ο Γέστε

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φραν Γέστε από τον Ολυμπιακό είναι μια κίνηση την οποία είχε ανάγκη η ομάδα του λιμανιού και προφανώς ο Βαλβέρδε, που ξέρει καλύτερα απ' τον καθένα τις αδυναμίες των Πειραιωτών και ήθελε να πάρει τον πρώην μέσο της Μπιλμπάο.

Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Γέστε να επιστρέψει στην Ευρώπη και μάλιστα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν ο Ισπανός μέσος δικαιώσει με την παρουσία του τον Βαλβέρδε και τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», τότε τα κέρδη του Ολυμπιακού θα είναι πολλά.

Πρώτα απ' όλα οι πρωταθλητές έβαλαν στο ρόστερ τους έναν «μπαλαντέρ» στα χέρια του προπονητή. Εναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει σαν επιτελικός μέσος δίπλα στον «κόφτη». Εναν παίκτη που μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό έχοντας το ρόλο του δεύτερου στράικερ και παράλληλα έχει την άνεση ν' αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Αν λοιπόν «βγει» για τον Ολυμπιακό η μεταγραφή του Γέστε, θα πρόκειται για την πιο σημαντική κίνηση των Πειραιωτών το φετινό καλοκαίρι.

Αν μάλιστα σε όλα αυτά προσθέσει κάποιος ότι πρόκειται για έμπειρο παίκτη με πολυετή θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα αλλά και για μέσο με σπουδαίες ικανότητες στις στημένες φάσεις, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει πάρει το μεγάλο «λαχείο» αν ο Ισπανός ξεδιπλώσει τις αγωνιστικές του αρετές. Το θέμα είναι ο Γέστε να βρεθεί στα «πάνω» του. Αν το πετύχει, θα είναι μεγάλη υπόθεση για το σύλλογο.

Πηγή: Goal 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags