Facebook Pixel "Έτσι μας θέλω!"
| 2011-07-25 13:04:00

"Έτσι μας θέλω!"

"Έτσι μας θέλω!"

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Στεφάν Ντεμόλ μίλησε για τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν προτού η ομάδα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη και μετά «πετάξει» για Μόναχο.

Στο Ζέεφελντ βρίσκεται από χθες το βράδυ η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα. Προτού η ομάδα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη και μετά «πετάξει» μέχρι το Μόναχο, ο Στεφάν Ντεμόλ μίλησε στην «Εξέδρα» για τον στόχο του κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Αυστρία.

«Στα παιχνίδια αυτά που θα δώσουμε στο Ζέεφελντ θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τους νέους παίκτες, αλλά και να δούμε τη γενικότερη κατάσταση της ομάδας, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχουμε στη συγκεκριμένη φάση της προετοιμασίας», τόνισε αρχικά ο Βέλγος και συνέχισε:

«Μετά το Ζέεφελντ και στο τρίτο στάδιο προετοιμασίας θα πρέπει να φανούμε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να καταλήξουμε στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα δώσουμε συνέντευξη Τύπου και εκεί θα πούμε περισσότερα για την προετοιμασία και για όλα τα ζητήματα της ομάδας».

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags