Facebook Pixel Άλμπερτ, πότε θα αναστηθείς;
| 2011-07-26 07:46:00

Άλμπερτ, πότε θα αναστηθείς;

Άλμπερτ, πότε θα αναστηθείς;

Την περασμένη σεζόν ο Ριέρα δεν είχε κάνει προετοιμασία και τόνισε αρκετές φορές ότι χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Δικαιολογημένα ως ένα σημείο. Φέτος όμως;
 

Όσοι κρατούσαν μικρό καλάθι στις δηλώσεις Ριέρα για άλλον... Άλμπερτ τη νέα σεζόν, καλά έκαναν. Ο Ισπανός μέχρι στιγμής δεν δείχνει ικανός να δείξει κάτι διαφορετικό, και η παρουσία του στα δύο φιλικά του Ολυμπιακού ήταν... καρμπόν με τις περισσότερες εμφανίσεις του στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Το ζήτημα όμως είναι ότι αυτό το βλέπουν και στον Ολυμπιακό, όπου έχουν αρχίσει και δυσανασχετούν καθώς περιμένουν πολλά από εκείνον. Επίσης, είναι δεδομένο πως η περίοδος χάριτος έχει περάσει ανεπιστρεπτί για τον Ριέρα. Άλλωστε οι δικαιολογίες έχουν εξατμιστεί.

Δεν είναι μόνο οι διοικούντες όμως που βλέπουν την προβληματική εικόνα του Ισπανού μέσου, μια και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει παρατηρήσει ότι ο χρόνος περνάει και ο συμπατριώτης του δεν... ανασταίνεται. Και φυσικά, ο Βάσκος τεχνικός δεν θα μείνει στο απυρόβλητο, αφού θα χρεωθεί μέρος της κακής παρουσίας του αριστεροπόδαρου άσου, όπως έχει γίνει με τον Ουρτάδο ο οποίος επίσης συνεχίζει να μην πείθει.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που πιστεύουν ότι αν έφτανε μία καλή πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού για τον Ριέρα θα ήταν... μάννα έξ ουρανού για τους ερυθρόλευκους.

Ο Βαλβέρδε λοιπόν επιχείρησε να αφυπνίσει για μία ακόμη φορά τον Άλμπερτ Ριέρα και μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας είχε κατ' ιδίαν συζήτηση μαζί του εξηγώντας του τα λάθη του και τί ζητάει από εκείνον. Του έδειξε παραστατικά πως θέλει να κινείται στον αγωνιστικό χώρο, είτε με είτε χωρίς την μπάλα, αλλά τις τοποθετήσεις του στην άμυνα – κυρίως – και στα στημένα, όπως επίσης και πως να βοηθάει τους συμπαίκτες του όταν η ομάδα αναπτύσσεται.

Εκείνος από την πλευρά του έγνεφε καταφατικά στις οδηγίες του προπονητή του, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις απαιτήσεις και το τι πρέπει να διορθώσει. Μένει να το δούμε και στην πράξη...

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags