Facebook Pixel Στο Όσλο "ξόρκισε" την ...κατάρα
| 2011-07-27 11:43:00

Στο Όσλο "ξόρκισε" την ...κατάρα

Στο Όσλο "ξόρκισε" την ...κατάρα

Το προηγούμενο ματς του ΠΑΟΚ στο Όσλο ήταν στις 30 Ιουλίου 2009. Τότε ο Δικέφαλος είχε κερδίσει με 1-2 τη Βαλερένγκα, επιστρέφοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με νίκη μετά από τέσσερα χρόνια.

Εκείνο το ματς ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό για το Δικέφαλο με πρόεδρο το Θόδωρο Ζαγοράκη, ο οποίος πλέον μετράει 16 ευρωπαϊκά παιχνίδια ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ο Ζαγοράκης είχε τεράστιο άγχος εκείνη την ημέρα, διότι στα προηγούμενα... ντεμπούτα του ως πρόεδρος, ο Δικέφαλος είχε γνωρίσει ήττες!

* Στο πρώτο του παιχνίδι ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν το καταστροφικό φιλικό με τη γερμανική Μπραουνσβάικ το καλοκαίρι του 2007, όπου η ομάδα είχε χάσει με 7-0!

* Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι ως πρόεδρος της ομάδας ήταν η ήττα 1-0 με την Ξάνθη στην πρεμιέρα της σεζόν 2007-08, μετά από την οποία απομακρύνθηκε ο Γιώργος Παράσχος και συμφώνησε ο Δικέφαλος με το Φερνάντο Σάντος.

* Το πρώτο ματς Κυπέλλου με πρόεδρο το Ζαγοράκη ήταν η καταστροφική ήττα με 4-2 από το Θρασύβουλο τον Οκτώβριο του 2007.

Στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα πάντως με πρόεδρο το «Ζαγόρ» ο Δικέφαλος είχε κερδίσει με 1-2 μέσα στο Όσλο τη Βαλερένγκα και έτσι «ξορκίστηκε» η... κατάρα.

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags