Facebook Pixel ΠΑΟΚ, θυμήσου τι έκανες πέρυσι! (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-28 08:20:00

ΠΑΟΚ, θυμήσου τι έκανες πέρυσι! (BINTEO)

ΠΑΟΚ, θυμήσου τι έκανες πέρυσι! (BINTEO)

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Πώς ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Κόντρα σε ποιoν αντίπαλο το πέτυχε και ποιoς παίκτης, αν και τραυματίας, κατάφερε να σκοράρει και να δώσει στην ομάδα ελπίδες πρόκρισης.

Στις 28 Ιουλίου του 2010 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο «Άμστερνταμ Αρίνα» τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσαμπιον Λιγκ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ταξίδεψε στην Ολλανδία με σκοπό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της επέτρεπε να ελπίζει για την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρατάχθηκε χωρίς καμία ουσιαστικά έκπληξη στην ενδεκάδα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Δερμιτζάκη παρουσιάστηκε τρομαγμένη απέναντι στον «Αίαντα», με τα προβλήματα να είναι εμφανή σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Στο 13΄ οι Ολλανδοί εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος του Χαλκιά, που δεν μπόρεσαν να διορθώσουν οι αμυντικοί του και ο Σουάρες με ανάποδο ψαλίδι από κοντινή απόσταση έκανε το 1-0.

Μετά από αυτό οι παίκτες της ελληνικής ομάδας έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα, μια εικόνα που κράτησε ως τη λήξη του ημιχρόνου. Ωστόσο οι γηπεδούχοι πίεζαν χωρίς όμως να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν φανερά βελτιωμένος και θύμισε την ομάδα που την προηγούμενη σεζόν είχε διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Πίεζε αρκετά τον Άγιαξ , ο οποίος είχε οπισθοχωρήσει. Στο 72΄ ο «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε μια εξαιρετική αντεπίθεση.

Η μπάλα έφτασε στον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος με ένα φοβερό πλασέ έκανε το 1-1! Το απίστευτο είναι ότι ο Σέρβος μέσος, - από τους καλύτερους στο ματς- είχε ζητήσει αλλαγή λίγο πριν σκοράρει! Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν μέχρι το τέλος να κρατήσουν την ισοπαλία και όλα πλέον θα κρίνοντας στον επαναληπτικό της Τούμπας…

Άγιαξ (Μάρτιν Γιολ): Στεκέλεμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Αλντερβέιρελντ, Βερντόνγκεν, Ανίτα, Ενόχ, Σουλεϊμάνι (67' Έρικσεν), Ντε Γιονγκ, Εμάνουελσον (79' Σαρπόνγκ), Σουάρες, Λίνγκρεν (62' Ντε Ζέου)

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Χαλκιάς (15' Κρέσιτς), Μπουσαίντι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Ίβιτς (75' Φωτάκης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης.

Διαιτητής: Τόνι Σαπρόν (Γαλλία)

Κίτρινες: 11' Εμάνουελσον, 70' Ινοχ, 77' Φερτόνγκεν, 82' Σουάρες / 34' Μπουσαϊντι, 62' Βιτόλο

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags