Facebook Pixel Ακόμα είναι σκουριασμένος
| 2011-07-28 15:36:00

Ακόμα είναι σκουριασμένος

Ακόμα είναι σκουριασμένος

Ο Αντώνης Πετρόπουλος δεν είναι ο στράικερ που μπορεί να υποστηρίξει το 4-3-3, όντας μόνος του στην περιοχή, μιας κι η τεχνική απουσιάζει από το ρεπερτόριό του.

Γράφει ο Δημήτρης Στρατής...

Ο παίκτης είχε την ασίστ του γκολ του Λέτο, κάτι που “μακιγιάρισε” μια μέτρια εμφάνιση η οποία είναι προϊόν (θέλουμε να πιστεύουμε) απραξίας.

Το παιδί είχε συμμετοχές αραιά και που την τελευταία τριετία, ξαφνικά βρέθηκε βασικός σε παιχνίδι που ήταν κρίσιμο για το σύλλογο μιας και όλοι φρόντισαν να μας ξεκαθαρίσουν ότι αν δεν έρθουν τα σίγουρα λεφτά των ομίλων του Γιουρόπα περαιτέρω μεταγραφές γιοκ. Σημειωτέον ότι τα 5.000.000 ευρώ των γκρουπ της δεύτερης μεγάλης διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ, οι μεγαλομέτοχοι μπορεί και να τα βγάζουν μέσα σε μία μέρα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Κανείς δεν περιμένει από τον "Πετρό" να κρατάει, να προστατεύει τη μπάλα και να τη “σπάει” στους μεσοεπιθετικούς (κάτι που έκανε μια χαρά π.χ ο Βαγγέλης Μάντζιος ο οποίος χαράμισε το σπάνιο ταλέντο του, δεν θυμάμαι ποτέ να πέρασε από το σύλλογο φορ με τόσο όμορφες κινήσεις), αλλά οι χθεσινές του τοποθετήσεις στην περιοχή της Οντένσε δεν ήταν καλές, δείγμα “σκουριάσματος”.

Στο 30 δεν πηγαίνει δυνατά στη φάση για να προλάβει την έξυπνη πάσα του Μαρίνου στον κενό χώρο. Ένα λεπτό μετά παίρνει τη μπάλα με καθαρό οπτικό πεδίο εκτός περιοχής μετά από κλέψιμο του Στέργου, αλλά διστάζει να σουτάρει, με αποτέλεσμα να κοπεί.

Στο 34 ο Λέτο περιμένει να δει κίνηση για να του πετάξει ασίστ και να σκοράρει, αλλά ο Αντώνης κολλάει στον αντίπαλο στόπερ αντί να μπαστακωθεί στο δεύτερο δοκάρι και απλά να κάνει το 0-1, με αποτέλεσμα ο “Σέμπα” να πάρει την προσπάθεια και να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Βέσελς που πετάει τη μπάλα κόρνερ. Στο 49 δεν βάζει καλά το κορμί του και το αριστερό πλασέ που κάνει στην έξοχη πάσα του Λέτο (με πανέμορφο σλάλομ ανάμεσα σε δύο μπακ) φεύγει πολύ άουτ.

Παρότι ήρθε ο Τοτσέ κι αναμένεται ακόμα ένας επιθετικός (Μπλάνκο;), φέτος ο ψηλός θα πάρει ευκαιρίες, στο χέρι του είναι να τις εκμεταλλευτεί. Μπαλαδόρος δεν είναι ούτε πρόκειται να γίνει, αλλά μας έχει δείξει ότι το γκολ "το έχει" (τα στατιστικά του είναι εξαιρετικά, τηρουμένου του χρόνου που έχει παίξει από το 2009 κι έπειτα). Φέτος ειδικά η ομάδα δεν έχει περιθώρια ν' αφήσει αδρανή ΚΑΝΕΝΑ ποδοσφαιριστή της και επιπλέον ο Φερέιρα έχει "βγάλει" πολλούς παίκτες. Είκοσι μέρες θα χρειαστούν οι "νέοι" για να είναι σε ικανοποιητική κατάσταση είπε χθες ο Ζεσουάλδο οπότε η λογική λέει Πετρόπουλος βασικός και στα προσεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags