Facebook Pixel Πήρε αυτό που ήθελε
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-28 16:13:00

Πήρε αυτό που ήθελε

Πήρε αυτό που ήθελε

Αν πριν από το χθεσινό παιχνίδι έλεγαν στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να «κλειδώσουν» το ματς στο 1-1, ούτε ένας δεν θα ήταν δυσαρεστημένος. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Οπως εξελίχθηκε, όμως, το ματς και με τους «πράσινους» να κρατούν το 1-0, το οποίο ήδη θα τους είχε περάσει στην επόμενη φάση, και όταν τελικά δέχεσαι την ισοφάριση ένα λεπτό πριν από το 90', εκ των πραγμάτων σε στενοχωρεί. Συμπερασματικά, ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην πήρε αυτό που άξιζε με βάση την απόδοσή του, αλλά πήρε αυτό που ήθελε. Για να αποκλειστεί σε έξι βράδια στο ΟΑΚΑ με το 1-1 του πρώτου αγώνα θα πρέπει να μην κατέβει στο γήπεδο.

Η εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς με δεδομένο τη φανέλα του, την ιστορία του στα Κύπελλα Ευρώπης και την πείρα του σε ανάλογα καλοκαιρινά ματς. Με ένα Λέτο που μπορεί κάποιες φορές να έκανε ανούσιες ενέργειες, αλλά συνήθως ήταν η πηγή κινδύνου. Οχι μόνο σημείωσε το γκολ, αλλά παραλίγο να πετύχει και άλλο ένα, που έβγαλε ο Γερμανός τερματοφύλακας των Δανών, ενώ έβγαλε και την καταπληκτική μπαλιά στις καθυστερήσεις στον Κουίνσι, ο οποίος απέτυχε στο τετ α τετ.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε άσχημο πρόσωπο στο πρώτο μέρος και σίγουρα ο Φερέιρα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει πάνω στις αδυναμίες. Ωστόσο, για την περίοδο του χρόνου που είμαστε και απέναντι σε μία ομάδα που έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, θα ήταν ουτοπικό να ζητήσει κάποιος περισσότερα από τους παίκτες. Ομολογώ πως μιλώντας στο ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM την Τρίτη δεν έκρυψα πως φοβόμουν, αν το ματς δεν πήγαινε καλά στον Παναθηναϊκό, μία επανάληψη του προ διετίας αγώνα στην Πράγα κόντρα στη Σπάρτα, ο οποίος είχε γίνει τέτοιες μέρες.

Σε αυτό το σημείο, όχι μόνο εγώ, αλλά νομίζω οι περισσότεροι, διαψευστήκαμε γιατί πάρα πολύ απλά οποιαδήποτε εικόνα σε φιλικό στο Περιστέρι δεν έχει ποτέ σχέση με τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές φορούν τις στολές τους, παρατάσσονται στο τούνελ και πατούν το χορτάρι για να παίξουν επίσημο ματς.

Σε τελική ανάλυση, αυτά τα παιχνίδια του καλοκαιριού δεν είναι πασαρέλα, αλλά εξετάσεις, τις οποίες συνήθως αρκεί να γράψεις πάνω από τη βάση, ακόμα και αν δεν έχεις διαβάσει καλά. Τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους.

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags