Facebook Pixel Για τα μάτια του Μπέου
| 2011-08-03 15:20:00

Για τα μάτια του Μπέου

Για τα μάτια του Μπέου

Συνεχίζεται στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ έχουν ηρεμήσει και τα πνεύματα εξώ από τα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Νωίτερα, άλλωστε, όπως σας είχαμε ενημερώσει, οπαδοί με μηχανάκια επιτέθηκαν στους περίπου 400 φίλους των "ερυθρόλευκων" που βρίσκονται στο Γουδί, προκειμένου να μάθουν την απόφαση για το μέλλον της ομάδας τους. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ υπήρξαν και τραυματίες που μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο.

Πατέρας και... Σιμιτζόγλου!

Παρά τα όσα συμβαίνουν, πάντως, ο Α. Μπέος δεν φαίνεται να χάνει το χιούμορ του, κάτι που το δείχνει και η πλάκα που έκανε για τη χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από την Οντένσε και το σκορ... πόλο των "πράσινων"! Όπως υποστήριξε, άλλωστε, στην υπόθεση με τις κασέτες είχε ζητήσει την εξαίρεση του αθλητικού δικαστή κ. Σιμιτζόγλου. Ο λόγος; Είχε πληροφορηθεί, όπως είπε, ότι τρεις φορές την ημέρα ο κ. Σιμιτζόγλου βρισκόταν σε επικοινωνία με τον Νικόλα Πατέρα!

Η επιστολή και μία συγνώμη

Την ίδια ώρα που ο Αχιλλέας Μπέος είχε καταφέρει με την ανυπόγραφη επιστολή που είχε λάβει από... φίλο του στις φυλακές του Ναυπλίου, να διακόψει την εκδίκαση της έφεσης. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να "πάρει γραμμή" από τον δικηγόρο του, να ζητήσει συγνώμη από τον τακτικό πρόεδρο κ. Θέμελη και να συνεχιστεί η διαδικασία...

"Εκφράστηκα άκομψα. Δεν έχω πρόβλημα μαζί σας", ήταν τα λόγια του, με τον κ. Θέμελη να την κάνει, τελικά, αποδεκτή και να συνεχίζει...

Διαβάστε επίσης:

"Εγώ κάνω διακοπές και ο ΠΑΟ παίζει... πόλο!"

Συμπλοκές και στα δικαστήρια!

Μοντελάκι ο Μπέος...(ΦΩΤΟ)

Ο Μπέος κερδίζει χρόνο, η ΕΠΟ τον χάνει...

Παίζουν με διπλή ζώνης άμυνας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags