Facebook Pixel Ο νέος ΠΑΟΚ ας μην τελειώσει ποτέ...
| 2011-08-05 12:16:00

Ο νέος ΠΑΟΚ ας μην τελειώσει ποτέ...

Ο νέος ΠΑΟΚ ας μην τελειώσει ποτέ...

O Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για την αγωνιστική ανάκαμψη του ΠΑΟΚ!

Τα πράγματα είναι απλά: όταν έχει κανονικό προπονητή η ομάδα σου μπορεί να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι ο Μπόλονι τους έμαθε ποδόσφαιρο όλους αυτούς που εδώ και τρία ή ακόμη και τέσσερα χρόνια ταλαιπωρούσαν ακόμη και τον πιο φανατικό ΠΑΟΚτσή παίζοντας κάτι σαν... ποδόσφαιρο;

Προφανώς το ήξεραν από παλιά και βρέθηκε κάποιος που έπεισε και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και ίσως τους παράγοντες που είχαν εθιστεί στο μίζερο ποδόσφαιρο των ημερών του Σάντος, να σηκώσουν το κεφάλι τους, να ανοίξουν το βλέμμα τους στον ορίζοντα και να κοιτάξουν μέχρι απέναντι, στην αντίπαλη εστία. Σκοπός τους, να σημειώσουν γκολ. Να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο.
Νομίσαμε ότι ο Λαζάρ ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη διαφορά στον ΠΑΟΚ, αλλά, όπως αποδεικνύεται, η μεγάλη διαφορά έχει προκύψει από τον πάγκο, από τον Λάζλο Μπόλονι.

Μιλώντας πάντα με βάση το δείγμα των δύο ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, κι ας ήταν ασθενής ο αντίπαλος, η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι ελκυστική και προκαλεί έντονη ποδοσφαιρική ηδονή όσο διαπιστώνουμε ότι υπάρχέι η διάθεση να σημειώσει γκολ και να προσφέρει θέαμα και ουσία.
Με συνέπεια σε κάθε φάση. Όχι κουτουρού επιλογές. Με κομπίνες, με πλούσιο ρεπερτόριο.

Νέος ΠΑΟΚ, ας είναι αυτός που βλέπουμε κι ας μην τελειώσει ποτέ άδοξα η πορεία με τις εμφανίσεις που έχει αφετηρία του Ούλεβαλ και συνέχεια την τυπική ρεβάνς της Τούμπας, με θύμα τη Βαλερένγκα.
Ο ΠΑΟΚ ανέβασε εξ αρχής τον πήχη ψηλά και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή όταν να συζητήσουν ο Μπόλονι και η διοίκηση τους στόχους εντός συνόρων. Οι «ευρωπαϊκοί» είναι γνωτοί. Εντός...

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags