Facebook Pixel Τρεις κινήσεις και λίγη τύχη…
| 2011-08-06 09:28:00

Τρεις κινήσεις και λίγη τύχη…

Τρεις κινήσεις και λίγη τύχη…

Pολλά άλλαξαν για τον Ολυμπιακό σ’ αυτό το 20ήμερο, και τα κομμάτια του παζλ που απομένουν είναι πλέον λίγα. Συγκεκριμένα μόνο τρία, αλλά ικανά να ομορφύνουν την τελική εικόνα. Ή και όχι... Γράφει ο Μιχάλης Στεφάνου.

Η νέα (κυριολεκτικά) ομάδα που δημιουργείται μου προκαλεί ενδιαφέρον και περιέργεια. Ανυπομονώ, δηλαδή, να την δω στο παρκέ. Δεν ξέρω τι γεύση θα αφήσει στον ουρανίσκο, αλλά είμαι διατεθειμένος να κάνω μεγαλύτερη υπομονή από κάθε άλλη φορά, μέχρι να σχηματίσω άποψη.

Από την ανακοίνωση αποχώρησης των Αγγελόπουλων και μετά προσπαθώ να βγάλω από το μυαλό μου όλα όσα χαρακτήριζαν τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα. Είναι, πιστεύω, ιδιαίτερα εποικοδομητικό για κάθε φίλο των ερυθρόλευκων να κάνει ένα delete από τον σκληρό δίσκο στον …φάκελο «ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ». Μόνο έτσι θα καταφέρει να αντιμετωπίσει ήρεμα τη νέα τάξη πραγμάτων, αφού βάσει ονομάτων και μπάτζετ δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα κοινό με το πρόσφατο παρελθόν. Τίποτα που να μαρτυράει ότι αυτό που θα δούμε σε λίγους μήνες στο ΣΕΦ (δυστυχώς) είναι μια συνέχεια του Ολυμπιακού που γνωρίζαμε. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε αυτό, τόσο πιο ψύχραιμα και ίσως αισιόδοξα δούμε τα πράγματα.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags