Facebook Pixel Πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο «αντί – Μίτσελ»!
| 2011-08-11 22:26:00

Πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο «αντί – Μίτσελ»!

Πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο «αντί – Μίτσελ»!

Ο Χιμένεθ προτιμά έναν παίκτη που να συνδέει το κέντρο με την επίθεση, παρά έναν «κόφτη» από τη στιγμή που δεν μπορούν να έρθουν και οι δύο

Ως πρώτο στόχο της ΑΕΚ τον «αντί - Μίτσελ» οριοθετούν τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας, διοίκηση και προπονητής. Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζοντας ότι οι διοικούντες δεν είναι σε θέση να καλύψουν τα «θέλω» του και να του φέρουν δύο χαφ στο κέντρο (όπως και επιθυμεί) αναγκάζεται να... διαλέξει. Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαρρέονται και συζητήθηκαν στην Κύπρο, μεταξύ Χιμένεθ, Γκρέταρσον και Αδαμίδη συμφωνήθηκε να έρθει ένας παίκτης που να συνδέει το κέντρο με την επίθεση! Να έρθει δηλαδή ένας «αντί - Μίτσελ» και όχι «αντί - Ντιόπ», που σημειώνουμε πάλι ο Χιμένεθ θα ήθελε επίσης. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αφού οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν την επόμενη Πέμπτη (18/8).

Οικονομικά τα πράγματα είναι στενά εδώ και πολύ καιρό και η αναζήτηση ενός τέτοιου παίκτη, αφού ο Μίτσελ έχει χαθεί, έχει ξεκινήσει. Παίκτες υπάρχουν, μένει να γίνει η σωστή επιλογή φυσικά. Ο προπονητής πάντως έως και την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου θα περιμένει από τη διοίκηση να του φέρει και αμυντικό χαφ και χαφ που να φτιάχνει παιχνίδι.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags