Facebook Pixel Εκμεταλλευτείτε τον!
| 2011-08-15 13:40:00

Εκμεταλλευτείτε τον!

Εκμεταλλευτείτε τον!

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει αποδείξει πολλάκις πως το μάτι του ...κόβει και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να τον εκμεταλλευτούν στην Παιανία.
 

Με αφορμή την πλάκα που έχουν πάθει όλοι στην Παιανία με τον 18χρονο Αργεντινό Σαντιάγκο Ντίαζ έρχεται στην επιφάνεια ένα θέμα που συζητιέται εδώ και χρόνια στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού και όχι μόνο. Γενικότερα στην πιάτσα. Ποιο είναι αυτό;

Το γεγονός πως το «τριφύλλι» και οι εκάστοτε διοικήσεις του δεν έχουν εκμεταλλευτεί ούτε στο ελάχιστο τον Χουάν Ραμόν Ρότσα που αποδεικνύεται πως κάνει πλάκα στην Αργεντινή και γενικότερα στη Λατινική Αμερική και γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά την εν λόγω αγορά, ενώ έχει και πολύ καλές άκρες που μέσω αυτών μπορεί να φέρει στην ομάδα «λαβράκια».

Πριν καν γίνει προπονητής στην Golden Team ο «Ινδιάνος» λειτουργούσε ως σκάουτερ του Παναθηναϊκού και είναι γνωστές οι ιστορίες με παίκτες που είχε προτείνει άγνωστους στο ευρύ κοινό που στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε σούπερ σταρ. Για να μην πολυλογούμε αφού λίγο πολύ είναι γνωστά αυτά τα ονόματα και για να μην... ξύνουμε πληγές χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε τα ονόματα των Ρανταμέλ Φαλκάο, Λούκας Μπάριος, Χαβιέ Παστόρε, Ροντρίγκο Παλάσιος, Ιγκνάσιο Πιάτι, Νιλμαρ και άλλα πολλά που είτε κάνουν καριέρα στην Αργεντινή όπως ο Ντάριο Τσβίτανιτς και ο Αουγκούστο Φερνάντες είτε φυσικά - επειδή δεν γίνεται όλοι οι παίκτες να βγαίνουν λίρα εκατό - δεν έπιασαν και έχουν εξαφανιστεί, αλλά αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Ποδοσφαιριστές που θα είχαν αποκτηθει με σχετικά μικρό κόστος για την αξία τους (όταν έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια για Μελλίση, Σόουζα και διάφορους άλλους που πέρασαν και δεν ακούμπησαν) και που θα είχαν και μεταπωλητική αξία. Φυσικά δεν ξέρουμε τι εξέλιξη θα είχαν στην Ελλάδα.

Ανεκξάρτητα, λοιπόν, τι κατάληξη θα έχει η - κατά τα άλλα δύσκολη - υπόθεση του Σαντιάγκο Ντίαζ το γεγονός είναι πως για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως ο Χουάν μπορεί να βοηθήσει σημαντικά με τις γνώσεις του και τις διασυνδέσεις του τον Παναθηναϊκό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία για την ομάδα στην διοίκηση (αυτή που υπάρχει τέλοσπάντων, με τον Γόντικα να κάνει ότι μπορεί) θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τον Ρότσα που γνωρίζει σαν την παλάμη του χεριού του μια αγορά από την οποία μπορείς να βγάλεις «λαβράκια» τύπου Ντίαζ και στην πορεία να εξελιχθούν σε... θησαυρό!

ΥΓ. Επειδή σε κάποια σχόλια αναφέρεται ως επιλογή του Ρότσα ο Ρομέρο, αυτό δεν ισχύει. Ισα, ισα άλλη γνώμη είχε ο Χουάν...

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags