Facebook Pixel "Κύπελλο με την ΑΕΛ όπως Euro 2004"!
| 2011-08-17 14:58:00

"Κύπελλο με την ΑΕΛ όπως Euro 2004"!

"Κύπελλο με την ΑΕΛ όπως Euro 2004"!

Μόνο με την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδος συγκρίνει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τη Λάρισα ο Νίκος Νταμπίζας. Τι άλλο είπε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά είπε: "Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που ήμουν αρχηγός εκείνης της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Για μένα ήταν η κορυφαία στιγμή, συγκρινόμενη μόνο με την εθνική Ελλάδας και το EURO. Όταν όμως παίρνεις έναν τίτλο με μια επαρχιακή ομάδα είναι διαφορετικό. Πιο έντονα βίωσα το κύπελλο με την ΑΕΛ, αλλά το EURO δεν επαναλαμβάνεται".

Για τη σχέση με τον κόσμο: "Δεν ήρθα στη Λάρισα για να κάνω φίλους. Ξέρω πως έκανα πράγματα που τους στενοχώρησαν, αλλά έκανα αυτά που ένοιωθα. Λυπάμαι αν τους στενοχώρησα, αλλά είπαμε δεν έψαχνα για φίλους, αυτή η λέξη για μένα είναι ιερή".

Για το περιστατικό, όταν πιάστηκε στα χέρια με έναν οπαδό: "Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Φωτάκη και τον αποδοκίμαζαν πολύ άσχημα. Ένοιωσα πως ένας αδελφός μου κατηγορήθηκε άδικα και το έκανα αυθόρμητα".

Είπε, ακόμα: "Θα ήθελα να κάνω μια δημόσια παράκληση, είναι σημαντικό να γίνει ένα παιχνίδι στη Λάρισα για τον Παναγιώτη Μπαχράμη. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ, πριν κλείσω, στον Απόστολο Μπατζαλέξη. Τον ευχαριστώ που τον γνώρισα σαν άνθρωπο. Η μεγαλύτερη προίκα της ΑΕΛ είναι τα πιτσιρίκια στο δρόμο που μεγαλώνουν σαν οπαδοί της. Πουθενά αλλού στην ελληνική περιφέρεια δεν συμβαίνει αυτό".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags