Facebook Pixel Tα... πέντε "καλά" της μοίρας του!
| 2011-08-22 10:18:00

Tα... πέντε "καλά" της μοίρας του!

Tα... πέντε "καλά" της μοίρας του!

Άκρως θετικά ήταν τα μηνύματα που άφησε η απόδοση του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Ίντερ.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που ζει από το ποδόσφαιρο λέει πως τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας αποτελούν δείγμα ανάλυσης για τους προπονητές των εκάστοτε ομάδων. Είναι ματς για να πειραματιστεί ο τεχνικός ενός συλλόγου, να διακρίνει πράγματα που του άρεσαν στο παιχνίδι, να διορθώσει άλλα μέσω της προπόνησης, ώστε να παρουσιαστεί το σύνολο καλύτερο στις επίσημες υποχρεώσεις του κλαμπ.
Το φιλικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ίντερ λοιπόν αποτελεί παρελθόν και σίγουρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πολλά πράγματα να κρατήσει από το συγκεκριμένο ματς, το σημαντικό για τον ίδιο; Πράγματα θετικά. Μια εβδομάδα πριν το ματς της πρεμιέρας με την Καβάλα, οι Πειραιώτες έδειξαν πως αρχίζουν να βρίσκουν την ταυτότητα τους ως ομάδα, να «λύνονται» τα πόδια των ποδοσφαιριστών τους. Το gazzetta.gr επιχειρεί να βρει τα θετικά στοιχεία του Ολυμπιακού κόντρα στην Ίντερ...

1) Γέστε να τον... πιείς στο ποτήρι!

Ο Ισπανός άσος μπορεί να αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα του Ντουμπάι, ωστόσο με την παρουσία του στην μεσαία γραμμή των πρωταθλητών έδειξε πως είναι ποδοσφαιριστής εξαιρετικής «πάστας».
Ο Ισπανός μέσος, ειδικά από την στιγμή που ανέλαβε πιο ελεύθερο ρόλο μέσα στο γήπεδο έδειξε ένα ιδιαίτερα τεχνικό στυλ, αέρινο με πολύ καλές μεταβιβάσεις. Ο Ισπανός βλέπει γήπεδο, κάνει καλές κινήσεις μέσα στο γήπεδο, ενώ έχει και πολύ καλό αριστερό πόδι, πράγμα που φάνηκε στην εκτέλεση του φάουλ που βρήκε... συστημένο τον Φέισα στο πρώτο γκολ των Πειραιωτών. Βέβαια... οκ! Πρώτο παιχνίδι (πολύ καλό) ήταν για τον Βάσκο χαφ αυτό, κανείς όμως δεν πρέπει να ξεχνάει πως από την εμπειρία και την κλάση του Γέστε που αποκτήθηκε ελεύθερος, ο Ολυμπιακός μόνο να κερδίσει έχει.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags