14/10/11 - 07:46

"Μπορεί και να μείνει, μπορεί και να σταματήσει"!

"Μπορεί και να μείνει, μπορεί και να σταματήσει"!
57.976views

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Όλοφ Μέλμπεργκ με τον μάνατζέρ του να μιλάει μέχρι και για το τέλος της καριέρας του έμπειρου Σουηδού με τη λήξη της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ατζέντης του 34χρονου παίκτη, Άντερς Γουόλσεν στον "Πρωταθλητή":

"Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Όλοφ για το μέλλον του. Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση με αφορμή την πρόκριση της Εθνικής Σουηδίας ή όχι, αλλά ξέρω ότι είναι ευτυχισμένος στη Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Δεν ξέρω καν αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο", ανέφερε αρχικά ο Γουόλστεν και πρόσθεσε:

"Χαίρομαι που μαθαίνω ότι και στον Ολυμπιακό είναι όλοι πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μαζί του και όσα έχει προσφέρει ως τώρα, αλλά δεν μπορώ να προεξοφλήσω τι θα αποφασίσει. Όσο έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι απόλυτα προσηλωμένος σε αυτές, και με την ομάδα του και με την εθνική".

Καταλήγοντας, ο μάνατζερ του Μέλμπεργκ, τόνισε: "Όταν έρθει η ώρα να μιλήσουμε θα το κάνουμε, και αν ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει καλοδεχούμενη η πρότασή του. Η αίσθησή μου πάντως είναι ότι αν συνεχίσει να παίζει με την ίδια όρεξη και το ίδιο πάθος, δεν πιστεύω να θελήσει να σταματήσει στο τέλος της σεζόν...".

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ