Facebook Pixel Νωρίς το... θυμήθηκε!
| 2011-10-15 09:19:00

Νωρίς το... θυμήθηκε!

Νωρίς το... θυμήθηκε!

Έπρεπε να περάσουν 15 αγώνες και να φτάσουμε στην Κορέα για να καταφέρει ο Λιούις Χάμιλτον να πάρει την πρώτη του pole position για φέτος! Ο Βρετανός οδηγός της McLaren έκανε χρόνο 1.35.820 στο τέλος της διαδικασίας, αφήνοντας πίσω του τους Φέτελ και Μπάτον.

Μπορεί η υπόθεση-τίτλος να έχει κριθεί, αφού ο Σεμπάστιαν Φέτελ έγινε στην Ισπανία και πάλι Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ωστόσο περιμένουμε να δούμε ποιος θα κατακτήσει την δεύτερη θέση στη βαθμολογία των Οδηγών, αλλά και την Red Bull να "κλειδώνει" και το πρωτάθλημα στους Κατασκευαστές.

Η McLaren συνεχίζει να δείχνει ανταγωνιστική και σε... φόρμα! Οι άγριες διαθέσεις των οδηγών της φάνηκαν από το πρωί του Σαββάτου, στην... προθέρμανση, καθώς έκανε το 1-2. Στις κατατακτήριες δοκιμές, ο Χάμιλτον έδειξε πιο δυνατός από τον ομόσταβλό του, Μπάτον, καταφέρνοντας να βάλει ένα τέλος στο σερί των πέντε συνεχόμενων pole  του Σεμπάστιαν Φέτελ!

Ο Χάμιλτον θα εκκινήσει από την πρώτη γραμμή και σίγουρα έχει ακόμη πιθανότητες να διεκδικήσει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα (178 βαθμούς). Αν και ο Μπάτον έχει το προβάδισμα (210 βαθμούς), ακολουθούμενος από τους Φερνάντο Αλόνσο (202 βαθμούς) και Μαρκ Γουέμπερ (194 βαθμούς).

Αναλυτικά η σειρά εκκίνησης:

1. Χάμιλτον, McLaren
2. Φέτελ, Red Bull
3. Μπάτον, McLaren
4. Γουέμπερ, Red Bull
5. Μάσα, Ferrari
6. Αλόνσο, Ferrari
7. Ρόσμπεργκ, Mercedes
8. Πετρόφ, Renault
9. Ντι Ρέστα, Force India
10. Σούτιλ, Force India
11. Αλγκουερσουαρί, Toro Rosso
12. Σουμάχερ, Mercedes
13. Μπουεμί, Toro Rosso
14. Κομπαγιάσι, Sauber
15. Σένα, Renault
16. Μαλντονάντο, Williams
17. Πέρες, Sauber
18. Μπαρικέλο, Williams
19. Κοβαλάινεν, Lotus
20. Τρούλι, Lotus
21. Γκλοκ, Virgin
22. Ντ' Αμπρόσιο, Virgin
23. Λιούτζι,HRT
24. Ρικιάρντο, HRT

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags