Facebook Pixel «Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!»
| 2011-10-17 15:04:00

«Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!»

«Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!»

Ο Μίρνες Σίσιτς μιλάει για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον βαθμό-χρυσάφι του ΟΦΗ στην Τούμπα, το Νίκο Μαχλά, το Νίκο Αναστόπουλο και τους εφετινούς στόχους της ομάδας του.

Συμφώνησε με τον ΟΦΗ κυριολεκτικά την τελευταία μέρα της εφετινής μετεγγραφικής περιόδου και στο ντεμπούτο του, στο τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη, πέτυχε το γκολ που χάρισε στην ομάδα του την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague.

Χθες, κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο 30χρονος Σλοβένος ποδοσφαιριστής ήταν από τους διακριθέντες της κρητικής ομάδας που πήρε “λευκή” ισοπαλία στην Τούμπα και ξεκίνησε με το δεξί τον αγωνιστικό ανήφορο των επόμενων πέντε αγωνιστικών (με ΑΕΚ εντός, με Ολυμπιακό & Πανιώνιο εκτός, με Άρη εντός και με Παναθηναϊκό εκτός)...

Ο λόγος για τον Μίρνες Σίσιτς, που αν εξαιρέσουμε τους πρώτους μήνες της σεζόν 2009-10 (Ερυθρός Αστέρας), από τον το 2003 αγωνίζεται ανελλιπώς στο ελληνικό πρωτάθλημα και αισίως έχει φορέσει τη φανέλα επτά ομάδων!

Ο γεννημένος στο Τσέλιε της Σλοβενίας, πρώην του Ηλυσιακού, της Λάρισας, του Λεβαδειακού, του Ηρακλή, του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν παίκτης του ΟΦΗ μιλάει για τη νέα σελίδα της καριέρας του στο Ηράκλειο και μεταξύ άλλων, δήλωσε έκπληκτος για όλα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags