Facebook Pixel "Θα παίζει και ο Τζιμπούρ"!
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-22 19:12:00

"Θα παίζει και ο Τζιμπούρ"!

"Θα παίζει και ο Τζιμπούρ"!

Προτεραιότητα και στόχος της Μαρσέιγ είναι η πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως υποστήριξε ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο Γάλλος μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τους αγώνες, επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πιο επικίνδυνος αναφορικά με τον πρώτο αγώνα στο "Καραϊσκάκης", έπλεξε το εγκώμιο του Ράφικ Τζιμπούρ και τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι οι "8" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δηλώσεις του Ντεσάμπ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:


«Μια νίκη θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Στο πρώτο παιχνίδι οι Έλληνες δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση, αφού το πρωτάθλημά τους δεν είχε αρχίσει. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Οι ομάδα έχει παιχνίδια και αρκετοί παίκτες έχουν ρυθμό. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι περισσότερο επικίνδυνοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους.

Η προτεραιότητα παραμένει το Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα αλλά και για τα οικονομικά της. Δεν είμαστε στη διοργάνωση απλώς για να συμμετέχουμε. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στους «8» της διοργάνωσης. Ακόμη κι όταν δεν ήμασταν καλοί στο πρωτάθλημα, είχαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Είναι εφικτή μια συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και του χρόνου βάσει των δεδομένων αυτής της χρονικής στιγμής στο πρωτάθλημα:

«Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στην κορυφή μετά από την ήττα από την Μονπελιέ. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε μακριά από την πρώτη θέση. Θα πρέπει να περιμένουμε που θα είμαστε στη διακοπή του πρωταθλήματος».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Μαρσέιγ:

"Όχι, δεν θέλουμε να παίξουμε το 0-0. Θέλουμε να ξεκινάμε από την καλύτερη βάση. Θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να έρθει η νίκη. Οι παίκτες επίσης δεν θέλουν την ισοπαλία. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το πετύχουμε"

Για την κατάσταση στον όμιλο:

«Η Άρσεναλ είναι μπροστά και νομίζω ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Παίζουν πολύ καλά μαζί και νομίζω είναι φαβορί. Η Ντόρτμουντ έρχεται καλύτερα και ο Ολυμπιακός θα παίξει με εμάς και ξέρουμε ότι θα τα δώσει όλα. Όλα μπορούν να γίνουν όσον αφορά στην πρόκριση. Η Άρσεναλ είναι φαβορί στο γκρουπ, η Ντόρτμουντ πολύ δύσκολη ομάδα και αύριο με τον Ολυμπιακό θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη, που επίσης είναι μία πολύ δυνατή ομάδα».

Εάν έχει καταλήξει στην 11άδα:

«Δεν ξέρω ακόμα ποιος θα παίξει. Θα δούμε στην προπόνηση. Μπορεί να έχω αλλαγές. Δεν ξέρω ακόμα πολύ καλά. Θα δούμε».

Για τον Τζεμπούρ:

«Ο Τζεμπούρ είναι πολύ καλός παίκτης. Παίζει με την πλάτη και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι σοβαρός. Παίζει εξαιρετικά με τον Μιραλάς και νομίζω ότι αυτοί οι δύο θα ξεκινήσουν στο ματς».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags