Facebook Pixel Σωκράτη εσύ …στόπερ σταρ!
| 2012-01-06 00:45:00

Σωκράτη εσύ …στόπερ σταρ!

Σωκράτη εσύ …στόπερ σταρ!

Το καλοκαιρινό μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα στις υποθέσεις των Αβραάμ-Μέλμπεργκ και του φευγάτου Μαρκάνο. Πώς μπλέκεται ο Sokratis.

Αν και για την ώρα κανένας από το αγωνιστικό τμήμα δεν ασχολείται με τις κινήσεις που θα κάνει η ομάδα το προσεχές καλοκαίρι, σε διοικητικό επίπεδο υπάρχουν κάποιες σκέψεις για το ερχόμενο εξάμηνο. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα, δεδομένου ότι δεν είναι γνωστό ακόμα ποιον προπονητή θα έχει ο Ολυμπιακός στον πάγκο του, για παράδειγμα.

Εκείνο που "καίει" πιο πολύ, όμως, τους Πειραιώτες, είναι το ζήτημα της άμυνας. Από την άποψη πως το συμβόλαιο του Μέλμπεργκ ολοκληρώνεται μετά το τέλος της σεζόν, ο Αβράμης έχει "γυαλίσει" σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και ο Μαρκάνο, που μπορεί να βοηθήσει τόσο ως στόπερ όσο και ως αριστερός πλάγιος μπακ, έχει αποκτηθεί ως δανεικός και δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει.

Στο Λιμάνι έχουν τη διάθεση να διατηρήσουν τον Σουηδό στόπερ στο ρόστερ τους, αλλά θα του προτείνουν συμβόλαιο ενός έτους. Ασχέτως αν ο Μέλμπεργκ θέλει διετές ή, έστω, 1+1... Στην περίπτωση του Αβράμη τα δεδομένα είναι άλλα: ομάδες από τη Γερμανία και την Αγγλία έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Από τον Ολυμπιακό, βέβαια, έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν φεύγει ο Έλληνας στόπερ αν δεν υπάρξει μία πραγματικά αξιόλογη πρόταση. Αν υπάρξει όμως;

Η περίπτωση του Μαρκάνο είναι διαφορετική, αφού στο συμβόλαιο του δεν υπάρχει οψιόν για ανανέωση του δανεισμού ή αγοράς του. Η περίπτωσή του θα εξεταστεί από το μηδέν, αν παραμείνει ο Βαλβέρδε και τον θέλει στην ομάδα. Για αυτό και οι φωνές υπέρ του Παπασταθόπουλου, δεν έχουν σταματήσει στιγμή. Ο Έλληνας άσος έχουν πολλούς υποστηρικτές στου Ρέντη, αν και υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην περίπτωσή του.

Αν αποχωρήσει έστω και ένας από τους τρεις στόπερ που προαναφέραμε (πόσω μάλλον δύο), όμως και με δεδομένο πως οι Παπάζογλου, Μοδέστο και Ποτουρίδης για διάφορους λόγους δεν είναι παίκτες που μπορεί ο Ολυμπιακός να στηρίξει τη βασική του 11άδα πάνω τους, το όνομα του Sokratis θα βρεθεί ξανά στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ το ερχόμενο καλοκαίρι. Και ποιος ξέρει τι γίνεται τότε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags