LIVE UPDATES:

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

22/02/12 - 14:00

''Το συμφέρον του Άρη''

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη ''Super 3'' παίρνει θέση στο επενδυτικό ενδιαφέρον που έχει προκύψει από ξένη εταιρεία για την ΠΑΕ.

''Το συμφέρον του Άρη''
46.157views 0shares

Συγκεκριμένα, ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών των ''κίτρινων'' τόνισε πως η όποια απόφαση ληφθεί πρέπει να γίνει με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε προ των πυλών της διεξαγωγής της κρισιμότερης ίσως Γενικής Συνέλευσης της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ από ιδρύσεώς της. Δεν είναι μια εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, ωστόσο είναι μια Γενική Συνέλευση στην οποία, σύμφωνα με τη θεματολογία, πρόκειται να συζητηθούν και ν’ αναλυθούν όλα τα θέματα αιχμής που αφορούν το παρόν αλλά και το μέλλον του ποδοσφαιρικού αλλά και του μπασκετικού ΑΡΗ.
Δεν έχει κανένα νόημα ούτε και καμία χρησιμότητα να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Η οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα, που βιώνει ο καθένας από εμάς στην καθημερινότητά του, δεν θα μπορούσε παρά να επηρεάσει και τον ΑΡΗ.
Αναμένουμε με προφανές και τεράστιο ενδιαφέρον τις προτάσεις που θα διατυπωθούν, τις λεπτομέρειες που θ’ αναλυθούν, τις προοπτικές που θα παρουσιαστούν. Υποχρέωσή μας, υποχρέωση όλων των μελών της Λέσχης, είναι καταρχήν να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση.
Σε θέματα σοβαρά, όπως αυτά που θα μας απασχολήσουν στη συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση, η συμμετοχή είναι το πρώτο ζητούμενο. Είναι η ώρα που όσοι πραγματικά -κι όχι προσχηματικά- νοιάζονται και αγωνιούν για τον ΑΡΗ θα είναι εκεί, τόσο όσον αφορά τη φυσική τους παρουσία αλλά και το δικαίωμα λόγου και ψήφου.
Η εποικοδομητική επιχειρηματολογία είναι το δεύτερο ζητούμενο. Η κρίση και η κριτική, όταν είναι εμπεριστατωμένη, διαχρονικά έχει αποδειχθεί χρήσιμη. Πολλά πράγματα μπορούν να βελτιωθούν όταν προσεγγίζονται τεκμηριωμένα και διεξοδικά, χωρίς δογματισμούς, υστερίες και υστεροβουλίες.
Ο ΑΡΗΣ δεν είναι ο τόπος ή ο τρόπος ψυχοθεραπείας και ενίσχυσης του λανθάνοντος εγωισμού και μισαλλοδοξίας του καθενός. Αλίμονο σ’ αυτούς που θεωρούν τις Γενικές Συνελεύσεις και γενικότερα τις συναθροίσεις και τα συλλογικά όργανα του ΑΡΗ ως τόπο και τρόπο υστερίας, λασπολογίας, παρελκυστικής συμπεριφοράς. Θα τεθούν αντιμέτωποι τόσο με τις ευθύνες τους, όσο και με τις επιλογές τους αυτές.
Ουδείς έχει διάθεση ν` ασχοληθεί με τέτοιους τύπους και τα κόμπλεξ τους και κυρίως και πάνω απ’ όλα ο Σύλλογος δεν έχει χρόνο να το κάνει αυτό. Οι εξελίξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα είναι ραγδαίες, τα προβλήματα που προκαλούνται πολλά και οι λύσεις και οι διέξοδοι επιτακτικές.
Το τρίτο ζητούμενο είναι οι προτάσεις να είναι επαρκώς τεκμηριωμένες και οι συζητήσεις να τις διαφωτίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Η εμπιστοσύνη δεν είναι αυτονόητη. Όταν ζητούμενο είναι ο ΑΡΗΣ, οι προοπτικές του, η ηρεμία και η ασφαλής λειτουργία του, καμία απόφαση δεν λαμβάνεται «εν κρυπτώ και παραβύστω». Αυτό βέβαια δεν πρέπει να παρερμηνεύεται ή να εκλαμβάνεται ως καχυποψία ή κακή προαίρεση. Ούτε «καθρεφτάκια» αλλά ούτε και «κυνήγι μαγισσών».
Ευχής έργο και πραγματική κατάκτηση η δυνατότητα που θα έχει η οικογένεια του ΑΡΗ ν’ αποφασίσει για το μέλλον του ΑΡΗ. Τέτοιες στιγμές τονίζουν και δικαιώνουν όλους τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν, ώστε να φτάσουμε σήμερα να έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε κύριοι και υπεύθυνοι των επιλογών μας, επιλογές οι οποίες πέρα από ευκαιρία, είναι και υποχρέωση. Υποχρέωση να στηριχθούν και να διαφυλαχθούν.
Αντιλαμβανόμενοι πλήρως την κρισιμότητα και τη σοβαρότητα των αποφάσεων που πρόκειται να ληφθούν, ειδοποιούμε αλλά και προειδοποιούμε τους πάντες. Ειδοποιούμε ότι πρέπει όλοι, πραγματικά όλοι οι Αρειανοί, να είμαστε παρόντες με δικαίωμα ψήφου και λόγου.
Προειδοποιούμε όμως ότι δεν θα επιτρέψουμε σε τίποτα και σε κανέναν να «θολώσει» την κρίση μας, να μετατοπίσει το πραγματικό επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης, να παρασύρει και να υποβαθμίσει το επίπεδο κρίσης και κριτικής που οφείλουμε όλοι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όταν τα πράγματα σοβαρεύουν, τα «τσαλιμάκια» είναι όχι απλώς περιττά και εκνευριστικά αλλά και επικίνδυνα...
»