Facebook Pixel "Όνειρο ζω, Μόναχο βλέπω!"
| 2012-03-08 11:53:00

"Όνειρο ζω, Μόναχο βλέπω!"

"Όνειρο ζω, Μόναχο βλέπω!"

Ο Διονύσης Χιώτης αποκαλύπτει πώς απέκρουσε τα δύο πέναλτι της Λιόν και μιλάει για το "απίστευτο όνειρο" που έγινε αληθινό!
 

- Διονύση, κατ' αρχήν πολλά συγχαρητήρια.... Πριν μας μιλήσεις για το αγωνιστικό μέρος, θα μπορούσες να μας περιγράψεις την ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτή την ώρα (01.50 τα ξημερώματα) στη Λευκωσία;

"Δεν είμαστε απλά χαρούμενοι, είμαστε τρελαμένοι... Ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει και ίσως να πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες για να καταλάβουμε που έχουμε φτάσει, αλλά όπως και να 'χει, οι στιγμές είναι μοναδικές! Απόψε (σ.σ.: χθες) “καίγεται” η Λευκωσία... Όλος ο κόσμος είναι στους δρόμους και πανηγυρίζει, ακούς συνεχώς κορναρίσματα και επιφωνήματα, πραγματικά η ατμόσφαιρα που επικρατεί εδώ μου θύμισε όλα εκείνα τα βράδια που ζήσαμε στην Ελλάδα, μετά τις απανωτές επιτυχίες της Εθνικής ομάδας το 2004 στο Euro της Πορτογαλίας! Άλλωστε, για τόσο μικρή χώρα σαν την Κύπρο, η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Champions League ισοδυναμεί με κάτι ανάλογο...".

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags