Facebook Pixel Τα όνειρα του Δώνη...
| 2012-03-08 14:41:00

Τα όνειρα του Δώνη...

Τα όνειρα του Δώνη...

Ο Δώνης δήλωσε ότι αν ο Ατρόμητος συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα ίσως πετύχει κάτι καλύτερο από την κατάκτηση της τελευταίας θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στο Novasports.gr:

Για το ματς με τον Πανιώνιο:
"Δεν είναι από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Μπορούμε να πούμε ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή οργάνωση και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά γενικώς στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας και της δημιουργίας ήταν από τα χειρότερα μας παιχνίδια. Σημαντικό είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Είχαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας και τα κερδίσαμε και τα δύο. Βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία ότι μπορούμε να καταφέρουμε να μπούμε στην πεντάδα και να διεκδικήσουμε μια θέση για την Ευρώπη."

Για το επεισοδιακό φινάλε στο ματς και τις ανακοινώσεις:
"Κατ' αρχήν κανένας δεν αμφισβητεί ότι έχω βγάλει χρήματα από το ελληνικό ποδόσφαιρο και πληρώνομαι από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι επίσης έχω βγάλει χρήματα και εκτός Ελλάδος γιατί δούλεψα και ως ποδοσφαιριστής και πάντα προσπαθώ για την ομάδα για την οποία δουλεύω, να κάνω πολύ καλή δουλειά και να τιμώ τα χρήματα που παίρνω. Αυτή η δήλωση μου θυμίζει το "Μαζί τα φάγαμε", αλλά το μαζί τα φάγαμε δε σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν έχει καταστραφεί. Και δε σημαίνει επίσης ότι και το ποδόσφαιρο το ελληνικό δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση με αυτά που βλέπουμε ότι γίνονται από το καλοκαίρι και μετά.
Από την άλλη είναι πολύ μεγάλο λάθος μία ομάδα να βγάζει ανακοίνωση για να προστατεύσει κάποιους αλήτες και να κάνει μικροπολιτικά συμφέροντα. Γιατί με αυτόν τον τρόπο αντί να προστατεύουμε εμείς το προϊόν του ποδοσφαίρου και να κοιτάμε καλύτερη το μέλλον βάζουμε τα χέρια και βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας."


Για τη Δόξα Δράμας:
"Η Δόξα είναι μια ιστορική ομάδα και είναι αυτονόητο ότι πρέπει να παλέψει για την παραμονή και την ιστορία που κουβαλάει γενικότερα. Νομίζω ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές κάνουν μια υπεράνθρωπη προσπάθεια κάτω από δύσκολες συνθήκες με παιχνίδι κάθε τρεις μέρες, μακριά από το γήπεδο τους, χωρίς έδρα, με ελάχιστο κόσμο και αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι άξιοι συγχαρητηρίων άσχετα αν δεν πετύχουν τον στόχο τους.
Είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει το σεβασμό κι έχουμε δει ότι έχει κάνει πολύ μεγάλες εκπλήξεις, διεκδικεί το κάθε παιχνίδι και εμείς το βλέπουμε όπως όλα τα παιχνίδια με πολύ μεγάλη σοβαρότητα, με σεβασμό κι ότι πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση στην έδρα μας για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς."


Για το αν πιστεύει πως με έξι βαθμούς κόντρα στη Δόξα θα έχει επιτευχθεί ο στόχος:
"Νομίζω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, γιατί αν μας το έλεγε κανείς πριν από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, θα λέγαμε ότι θα ήμασταν ευχαριστημένοι με τέσσερις βαθμούς κι όμως πήραμε έξι. Πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε φορά το παιχνίδι που έρχεται, ώστε να μπαίνουμε, να διεκδικούμε ότι καλύτερο μπορούμε και δείχνουμε ότι είμαστε μία ομάδα που με πειθαρχία, με μεγάλη προσπάθεια και με καλή απόδοση μπορεί να καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα και να κοιτάξουμε ίσως και κάτι παραπάνω από την πέμπτη θέση."

Για το που θέλει να δει βελτίωση σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πανιώνιο:
"Καμία ομάδα δεν κρίνεται από ένα μόνο παιχνίδι και θεωρώ ατυχή τη δήλωση του κύριου Μάντζιου για το ποια ομάδα ήταν πέμπτη και ποια όγδοη-ένατη στο μεταξύ μας παιχνίδι, γιατί οι ομάδες κρίνονται σε έναν μαραθώνιο και όχι σε ένα παιχνίδι. Δεν σημαίνει ότι αν εμείς είμαστε σε ένα παιχνίδι καλύτεροι από τον Ολυμπιακό τότε είμαστε και καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Οι ομάδες κρίνονται από τη διάρκεια και ο Ατρόμητος στο κομμάτι αυτό έχει δείξει ότι είναι πάρα πολύ καλός. Πάντα κοιτάμε τι συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι, τι δε λειτούργησε καλά και που πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο. Ξέρετε το κάθε παιχνίδι βγάζει και καινούρια πράγματα ή δείχνει σε ποιο σημείο απόδοσης είμαστε και τι πρέπει να βελτιώσουμε και τι κάναμε επίσης καλό. Δεν πρέπει οι παίκτες να βλέπουν μόνο τα αρνητικά.

Είναι προφανές ότι στο προηγούμενο παιχνίδι για διάφορους λόγους τακτικούς ήταν αρκετά πίσω η άμυνα μας, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε κακές επιλογές στο κομμάτι της κατοχής, οπότε αυτό θα είναι το πρώτο κομμάτι που θα κοιτάξουμε να είμαστε βελτιωμένοι στο επόμενο παιχνίδι."


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags