Facebook Pixel Μόνο ως δανεικός θα γίνει αγύριστος…
| 2012-03-20 21:15:00

Μόνο ως δανεικός θα γίνει αγύριστος…

Μόνο ως δανεικός θα γίνει αγύριστος…

Ξέρετε τι ακούστηκε στην πιάτσα και δεν το πίστευε κανείς; Πως υπάρχει σενάριο παραμονής του Καζίμ στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι, παρότι δεν έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του.

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή; Ο άσος της Γαλατασαράι ήρθε στον Ολυμπιακό στα τέλη του περασμένου Γενάρη, προκειμένου να ενισχύσει τις θέσεις στα πλάγια της επίθεσης. Παρόλα αυτά δεν θα έλεγε κάποιος πως έχει βγάλει και μάτια με την απόδοσή του... Κάθε άλλο, καθώς άνθρωποι που τον βλέπουν καθημερινά στου Ρέντη τον χαρακτηρίζουν "τεμπελάκο" στις προπονήσεις, αλλά και στους αγώνες κα δεν πολυταιριάζει σε αυτό που θέλει ο Βαλβέρδε από τους επιθετικούς του, αφού δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τα αμυντικά του καθήκοντα.

Κι από τη στιγμή που υπάρχουν στο ρόστερ κι άλλοι αξιόπιστοι επιθετικοί (ο Μιραλάς, ο Τζιμπούρ, ο Πάντελιτς όταν επιστρέψει υγιής, ο Μήτρογλου που αναμένεται να γυρίσει από τον Ατρόμητο, αλλά και ο ανεβασμένος Αμπντούν για τα άκρα), είναι λογικό να προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως υπάρχουν σκέψεις για την παραμονή του Καζίμ στην ομάδα.

Πάντως, το σενάριο δεν μιλά για ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Τούρκου, αλλά για παράταση του δανεισμού του από τη Γαλατά, με τις δύο ομάδες να συζητούν ξανά το καλοκαίρι του 2013 το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη. Μόνο με αυτή την προϋπόθεση μπορεί να μπει σε συζητήσεις για την παραμονή του ο Ολυμπιακός.

Το σίγουρο είναι πως η σχετικά καλή παρουσία του στο ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού φαίνεται πως λειτούργησε θετικά, καθώς ο Καζίμ μπορεί να μην θάμπωσε με την απόδοσή του, αλλά έδειξε να προσεγγίζει αυτό που θέλει ο Βαλβέρδε από τους παίκτες του: μπόλικο τρέξιμο, ντουμπλαρίσματα στα μαρκάρισματα και ομαδικό παιχνίδι. Ακόμα κι έτσι, πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι στον Πειραιά που θα πέσουν από τα σύννεφα αν συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στο Λιμάνι ο ξανθομάλλης εξτρέμ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags