Facebook Pixel "Ψυχή; Πειραιώτικη!"
| 2012-03-26 09:38:00

"Ψυχή; Πειραιώτικη!"

"Ψυχή; Πειραιώτικη!"

Μεγάλη ψυχή έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με την ανατροπή του σκορ εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

«Στο ξεκίνημα του αγώνα δεχθήκαμε δύο γκολ, γιατί εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και ο αντίπαλος κατάφερε να μας βάλει δύο γκολ με δύο αντεπιθέσεις του. Στη συνέχεια δείξαμε μεγάλη ψυχή και ανατρέψαμε γρήγορα το σκορ, σε ένα παιχνίδι που το χειριστήκαμε πολύ καλά», σχολίασε αρχικά ο Ισπανός χαφ.

Για την απόδοση στο 2ο ημίχρονο: «Παίξαμε σε πολύ γρήγορο ρυθμό, πιάνοντας πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης και έτσι φτάσαμε πολύ εύκολα στα γκολ. Η πρόθεση μας είναι πάντα να βγαίνουμε δυνατά και να πηγαίνουμε για τη νίκη».

Για τη συνέχεια: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια έως το τέλος της σεζόν. Μακάρι να πάρουμε το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται και να το αφιερώσουμε στον κόσμο μας. Σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ δεμένοι με τον κόσμο μας και αυτό μας κάνει... τρομερούς».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Ερχόμενος στην Ελλάδα όλα ήταν πρωτόγνωρα για μένα και όσα και αν προσπαθούσα να μάθω για τον Ολυμπιακό, δεν φανταζόμουν το πόσο ευτυχισμένος θα ήμουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags