Σ' αυτό το ματς ήρθε ο Κάκος με τους βοηθούς του να το τινάξουν στον αέρα με τις συνεχόμενες λάθος αποφάσεις τους στο τέλος του παιχνιδιού. Με τις υπερβολικές έως ανύπαρκτες αποβολές παικτών (μέχρι κατακύρωση γκολ οφσάιντ είχαμε) ο διαιτητής και οι βοηθοί του μετέτρεψαν το «σίγουρο» 0-0 (ούτε τελική δεν είχε το ματς μέχρι να πέσουν οι κόκκινες σαν χαλάζι) σε 1-1 και ευτυχώς από αυτό το μπάχαλο δεν υπήρξε χαμένος, για να μιλάμε και για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.
 
Κατά τα λοιπά, πρέπει κάποια στιγμή στην Ελλάδα να πάψουμε να πιπιλίζουμε αυτή την... καραμέλα περί κρισιμότητας του ματς που βαραίνει τα πόδια των παικτών και δεν παίζουν καλή μπάλα. Μα ούτε μία φάση. Ούτε μία τελική προσπάθεια για να δικαιολογήσουν τα λεφτά τους οι στατιστικολόγοι. Το χθεσινό Αρης – ΑΕΚ ήταν ο ορισμός του τι συμβαίνει φέτος στη Super League και απομακρύνει τον κόσμο από τα γήπεδα.
 
Λίγη ώρα νωρίτερα στο Καραϊσκάκη ο Αντώνης Νικοπολίδης, σε μία υπέροχη νύχτα για τον ίδιο που ενδεχομένως να αποτελέσει την απαρχή μίας νέας καριέρας, έπαιρνε την πρώτη νίκη του ως προπονητής και έκανε τα πρώτα «ουφ» όχι κάτω από τα γκολπόστ, αλλά όρθιος μπροστά από τον πάγκο φορώντας το κοστούμι του.
 
Μία ωραία εικόνα ενός σπάνιου τζέντλεμαν των ελληνικών γηπέδων που η τύχη τα έφερε ώστε να κάνει αυτή τη στιγμή μία από τις δυσκολότερες (αν όχι τη δυσκολότερη) δουλειά στην Ελλάδα. Αυτή του προπονητή του Ολυμπιακού. Το να πεις πολλά για τον κόουτς Αντώνη δεν έχει νόημα από αυτή την πρώτη νύχτα. Είναι φανερό ότι θα προσπαθήσει -όσο μείνει κι αν μείνει- να εμφανίσει έναν Ολυμπιακό πιο κοντά σε αυτόν του Ερνέστο Βαλβέρδε. Επέλεξε το δύσκολο, το απαιτητικό κι αυτό θέλει και πολύ κόπο από τον ίδιο και τους παίκτες και πολύ χρόνο από τη διοίκηση. Τον έχει; Κανείς δεν το ξέρει σήμερα. Θεωρητικά ίσως να μπορέσει να τον... αγοράσει με νίκες και καλές εμφανίσεις.

Πηγή: Sportday