Facebook Pixel "Καλή επιτυχία" από Βερνίκο στις άλλες ελληνικές ομάδες και αισιοδοξία...
| 2017-08-04 13:46:00

"Καλή επιτυχία" από Βερνίκο στις άλλες ελληνικές ομάδες και αισιοδοξία...

"Καλή επιτυχία" από Βερνίκο στις άλλες ελληνικές ομάδες και αισιοδοξία...

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που εκπροσώπησε τους ερυθρόλευκους στην κλήρωση, δήλωσε οτι η ομάδα είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Champions League κόντρα στη Ριέκα, ενώ ευχήθηκε "καλή επιτυχία" στους άλλους ελληνικούς συλλόγους.

Αναλυτικά:

"Η κλήρωση είναι πάντα κλήρωση, όσες ομάδες έφτασαν μέχρι εδώ έχουν τον ίδιο απλό στόχο, να προκριθούν στους ομίλους της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο πλέον, ο προπονητής μας έχει τις αναλύσεις, οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, πριν από μερικά χρόνια αντιμετωπίσαμε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η Ριέκα είναι η ομάδα η οποία την εκτόπισε από την κορυφή του κροατικού πρωταθλήματος, ανήκει κατά 70% σε Ιταλούς και κατά 30% στον Δήμο, πρόκειται για μια πολύ όμορφη πόλη.

Οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία, όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού θα κάνει αυτό που πρέπει προκειμένου να επανέλθουμε στην κορυφαία "παρέα" της Ευρώπης. Η τεχνική ηγεσία είναι αυτή που αποφασίζει για τα αγωνιστικά, όταν έρχεσαι εδώ ξέρεις ότι θα κληρωθείς με μια από πέντε ομάδες και δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα ποια θα είναι. Είναι θέμα συγκέντρωσης, προπόνησης και προετοιμασίας, όλοι μας θα κάνουμε καλά αυτό που ξέρουμε. Καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, γιατί το ποδόσφαιρο μας έχει ανάγκη τους βαθμούς, ώστε να επανέλθει στη θέση που του αξίζει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags