01/04/20 - 23:45

Έσκασε νέα απόφαση για την Premier League λόγω του κορωνοϊού

Sportdog Team
Έσκασε νέα απόφαση για την Premier League λόγω του κορωνοϊού
703views 0shares

Premier League: Στον... αέρα παραμένει το αγγλικό πρωτάθλημα λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία βιασύνη να επιστρέψει στη δράση.

Εκπρόσωποι της Premier League, της EFL και του Συνδέσμου των Επαγγελματιών ποδοσφαιριστών συναντήθηκαν την Τετάρτη με σκοπό να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος. Μέχρι να πραγματοποιηθεί η συνάντηση ήταν δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει δράση μέχρι τις 30 Απριλίου. Αυτό που προέκυψε είναι ότι θα σημειωθεί επανέναρξη της λίγκας, εφόσον υπάρχει απόλυτη σιγουριά για απομάκρυνση της εξάπλωσης του ιού.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση ανάμεσα σε Premier League, EFL, LMA και PFA, έγινε εποικοδομητική συζήτηση για τις προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη συνάντηση επαναλήφθηκε η θέση ότι προτεραιότητα αποτελεί η υγεία και η ευημερία της χώρας. Συμπεριλαμβανομένων των παικτών, προπονητών, του υπόλοιπου σταφ και των οπαδών. Όλοι συμφώνησαν ότι η δράση θα επιστρέψει μόνο όταν θα είναι ασφαλές να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Δεν πάρθηκε καμία απόφαση σήμερα, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλες συζητήσεις το επόμενο 48ωρο. Με επίκεντρο τα αρκετά ζητήματα μεγάλης σημασίας που υπάρχουν. Όπως είναι και αυτό του μισθού των ποδοσφαιριστών
», αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση των εμπλεκόμενων πλευρών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ